NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Atcom Best Agency of the Decade από τα e-volution awards

Η Atcom Best Agency of the Decade από τα e-volution awards

Η Atcom ανακηρύχθηκε Best Agency of the Decade, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στις βραβεύσεις «The 10 Best Agencies of the Decade» των e-volution awards, στο πλαίσιο του εορτασμού της 10ης επετείου για τον κορυφαίο θεσμό επιβράβευσης των βέλτιστων πρακτικών στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν.

Συγκεκριμένα, η Atcom αναδείχθηκε ως το πιο πολυβραβευμένο agency της δεκαετίας, συγκεντρώνοντας συνολικά 104 e-volution awards, 2 Platinum, 37 Gold, 41 Silver και 22 Bronze, συμπεριλαμβανομένης επιπλέον της ανώτατης διάκρισης «e-Commerce Agency of the Year» που είχε κερδίσει για δύο συνεχόμενες χρονιές. Εκ των συνεργατών της Atcom, διακρίσεις απέσπασαν επίσης οι εταιρείες everest και IKEA, οι οποίες συγκαταλέγονται στους μεγάλους νικητές της κατηγορίας «10 Best e-shops of the Decade», καθώς και οι εταιρείες Aegean και Eurobank, στην κατηγορία «10 Best e-Businesses of the Decade».

Οι βραβεύσεις της δεκαετίας που έφεραν την Atcom στην πρώτη θέση αφορούσαν έργα για τους Aegean, Γρηγόρης, Coral, Eurobank, everest, IKEA, Κωτσόβολος, Leroy Merlin, Τράπεζα Πειραιώς και πολλούς άλλους σημαντικούς εκπροσώπους του e-business.

Ο Κωνσταντίνος Θεοτοκάς, CEO της Atcom, δήλωσε σχετικά «Ευχαριστούμε θερμά τον θεσμό των e-volution awards. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτήν την κορυφαία διάκριση, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πιο τιμητικό τρόπο το όραμα και τη δουλειά μας στο e-commerce, από τη γέννησή του έως και σήμερα. Το βραβείο αυτό ανήκει στους ανθρώπους της Atcom, που εδώ και δύο δεκαετίες χτίζουν το αύριο του e-business με όχημα τη στρατηγική, την τεχνολογία και την καινοτομία. Ανήκει εξίσου και στους συνεργάτες μας, οι οποίοι μας πίστεψαν και μας εμπιστεύθηκαν να χαράξουμε μαζί τη στρατηγική τους στο ηλεκτρονικό επιχειρείν. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr