NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

ΙΒΕΠΕ - ΣΕΒ: Πρόσκληση συμμετοχής στα εκπαιδευτικά σεμινάρια του προγράμματος SocialNeet

ΙΒΕΠΕ - ΣΕΒ: Πρόσκληση συμμετοχής στα εκπαιδευτικά σεμινάρια του προγράμματος SocialNeet

Το ΙΒΕΠΕ - ΣΕΒ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά σεμινάρια του προγράμματος SocialNeet χρηματοδοτούμενο από το EEA & Norway Grants.

Το πρόγραμμα NEETs (Not in Education, Employment, or Training) απευθύνεται σε νέους, ηλικίας 18 έως 29, οι οποίοι δεν εργάζονται, δε σπουδάζουν και δεν επιμορφώνονται την παρούσα περίοδο και οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα σεμινάρια με τις εξής θεματικές ενότητες:

  • Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας
  • Ανάπτυξη Υπηρεσιών Φύλαξης Αιολικών Πάρκων & Διαχείρισης και Καθαρισμού Φωτοβολταϊκών Πάρκων
  • Αγροδιατροφή και Εναλλακτικά Τρόφιμα
  • Δημιουργία ΚΟΙΝΣΕΠ Υγείας και Φροντίδας
  • Πολιτιστική Δημιουργική Βιομηχανία

Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι 30 ώρες ανά θεματική και συνοδεύονται από 30 ώρες πρακτικής άσκησης (χωρίς αμοιβή). Η υλοποίηση των σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Cisco Webex ανταποκρινόμενοι στους περιορισμούς λόγο του Covid.

Τα προσφερόμενα σεμινάρια έχουν στόχο να δώσουν στον συμμετέχοντα τα απαραίτητα εργαλεία και τις βασικές γνώσεις ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες σχεδιασμού και υλοποίησης ενός επιχειρηματικού πλάνου μέσα από το πρίσμα της κοινωνικής οικονομίας πάντα σε σχέση με την επιλεγμένη θεματική ενότητα.

Με την ολοκλήρωση οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να κατανοήσουν βασικούς οικονομικούς όρους, βασικές αρχές της έρευνας αγοράς και μελέτη ανταγωνισμού, τους βασικούς όρους κοστολόγησης των υπηρεσιών που παρέχουν καθώς και τις δράσεις προώθησης.

Οι διαθέσιμες θέσεις για τα σεμινάρια κατάρτισης αφορούν στην κάλυψη 25 θέσεων ανά θεματική και συνολικά αφορούν 125 θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την κάλυψη των θέσεων και οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε περισσότερες από μία θεματικές. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι 11 Ιουνίου 2021 και αρκεί η συμπλήρωση της Αίτησης Συμμετοχής εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr