NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Έναντι 1,3 δισ. αλλάζει χέρια η εταιρεία πίσω από την IDC και διάσημα περιοδικά

Έναντι 1,3 δισ. αλλάζει χέρια η εταιρεία πίσω από την IDC και διάσημα περιοδικά
Φωτογραφία: brett jordan
04_06_2021 | 11:37 04_06_2021 | 11:39
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Διεθνή

Η Blackstone προχώρησε στην εξαγορά της IDG για 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Η εταιρεία ανήκε στην Oriental Rainbow, θυγατρική της China Oceanwide Holdings Group.

Με την IDG, η Blackstone αποκτά την εταιρεία αναλύσεων IDC μαζί με μια συλλογή τεχνολογικών εκδόσεων που περιλαμβάνουν τα CIO, Computerworld, InfoWorld, Macworld, Network World, PCWorld και Tech Hive.

Το τμήμα των μέσων ενημέρωσης της εταιρείας ήταν κάποτε εξαιρετικά ισχυρό στον κόσμο των τεχνολογικών εκδόσεων της δεκαετίας του 1990, αν και η λάμψη του έχει ξεθωριάσει τα τελευταία χρόνια καθώς ο εκδοτικός κλάδος έχει υποστεί έντονη πίεση.

Η εταιρεία έδωσε επίσης έμφαση στα δεδομένα και στα αναλυτικά στοιχεία. Πέρυσι εξαγόρασε το Triblio, μια πλατφόρμα δεδομένων μάρκετινγκ, για να βοηθήσει τις εταιρείες να προσφέρουν πιο εξατομικευμένες εμπειρίες πελατών.

Τον περασμένο μήνα απέκτησε τη Metri, μια υπηρεσία τιμολόγησης γύρω από την πληροφορική, η οποία μπορεί να βοηθήσει στον προϋπολογισμό και τις προμήθειες πληροφορικής. Η τελευταία θα μπορούσε να συνδυαστεί με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της IDC.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr