NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Διαθέσιμη από την Πέμπτη η συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue - Τι προσφέρει

Διαθέσιμη από την Πέμπτη η συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue - Τι προσφέρει

Το Twitter ανακοίνωσε επίσημα το Twitter Blue, μια συνδρομητική υπηρεσία επί πληρωμή που προσφέρει πρόσβαση σε νέες λειτουργίες, όπως η αναίρεση των tweets και η προβολή συζητήσεων σε μια λειτουργία «Reader Mode».

Από την Πέμπτη, θα κυκλοφορήσει πρώτα στον Καναδά και την Αυστραλία, όπου θα κοστίζει 3,49 δολάρια Καναδά ή 4,49 δολάρια Αυστραλίας το μήνα, αντίστοιχα.

Μια νέα δυνατότητα αναίρεσης αποστολής θα προσφέρει τη δυνατότητα ανάκλησης των tweets πριν διατεθούν ζωντανά και ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει ένα χρονόμετρο για την αναίρεση τους, που μπορεί να διαρκέσει έως και 30 δευτερόλεπτα.

Η δυνατότητα «Φάκελοι σελιδοδεικτών» επιτρέπει την ομαδοποίηση αποθηκευμένων tweets για ευκολότερη μελλοντική εύρεση τους. Η «Λειτουργία ανάγνωσης» επιτρέπει την παρακολούθηση θεμάτων «μετατρέποντάς τα σε ευανάγνωστο κείμενο» και συνδυάζοντας τα tweets σε μία σελίδα.

Άλλες λειτουργίες του Twitter Blue είναι καθαρά αισθητικές: προσθέτει νέες επιλογές χρώματος καθώς και τη δυνατότητα αλλαγής του χρώματος του εικονιδίου της εφαρμογής Twitter. Οι συνδρομητές του Twitter Blue θα έχουν επίσης πρόσβαση σε «αποκλειστική υποστήριξη πελατών», σύμφωνα με την εταιρεία.

Το Twitter λέει ότι ξεκινάει το Twitter Blue πρώτα στην Αυστραλία και τον Καναδά «για να κατανοήσει βαθύτερα τι θα κάνει την εμπειρία σας στο Twitter πιο προσαρμοσμένη και πιο εκφραστική».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr