NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Airbnb: Πλήρωσε αποζημίωση 7 εκατομμυρίων δολαρίων μετά από υπόθεση βιασμού

Airbnb: Πλήρωσε αποζημίωση 7 εκατομμυρίων δολαρίων μετά από υπόθεση βιασμού
16_06_2021 | 14:28 16_06_2021 | 14:32
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

Η Airbnb αποζημίωση έναν τουρίστα με 7 εκατομμύρια δολάρια, καθώς φέρεται να ήταν θύμα βιασμού υπό την απειλή μαχαιριού σε ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με δημοσιεύματα στα διεθνή μέσα.

Το Bloomberg News ανέφερε ότι ένας Αυστραλός ταξιδιώτης έλαβε την πληρωμή μετά από επίθεση που έλαβε χώρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2015.

Το θύμα και οι φίλοι της πήραν τα κλειδιά από ένα κοντινό κατάστημα εκείνο το βράδυ. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ύποπτος είχε κάνει ένα αντίγραφο των κλειδιών για το διαμέρισμα, στο οποίο είχε πρόσβαση πριν την επίθεση.

Ο ταξιδιώτης επέστρεψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, καθώς ο ύποπτος, ο 24χρονος Junior Lee, φέρεται να ήταν κρυμμένος στο μπάνιο. Ο Lee υποστήριξε ότι δεν είναι ένοχος, αλλά παραμένει υπό κράτηση.

Μετά την υποτιθέμενη επίθεση, μια ομάδα ασφαλείας της Airbnb επικοινώνησε με την τοπική αστυνομική υπηρεσία για να προσφέρει τη βοήθειά της και να μεταφέρει το θύμα σε ξενοδοχείο. Προσφέρθηκε, επίσης, να πληρώσει για έξοδα όπως συμβουλευτική.

Το Bloomberg είπε ότι, ως μέρος του διακανονισμού 7 εκατομμυρίων δολαρίων, το θύμα δεν μπορεί να κατηγορήσει ή να μηνύσει την Airbnb ή τον οικοδεσπότη όπου συνέβη το περιστατικό.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr