NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Giant Stride: Βράβευση για την υπηρεσία IT Transformation as a Service

Giant Stride: Βράβευση για την υπηρεσία IT Transformation as a Service

Η Giant Stride βραβεύτηκε για την υπηρεσία IT Transformation as a Service που βάζει τέλος στη πολυπλοκότητα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την μετάβαση τους στο Cloud. Πλέον, οι Ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ελευθερίες που στερούνταν στο κόσμο των NAS και των Servers.

«Σήμερα, όλοι απαιτούν να εξυπηρετούνται άμεσα», είπε ο Λευτέρης Καραφίλης, IT strategist της Giant Stride. «Τους είναι αδιάφορο αν ο συνεργάτης τους είναι στο δρόμο, άρρωστος ή διακοπές. Έχουν πρόβλημα και θέλουν απαντήσεις τώρα – όχι σε μερικές ώρες».

Το πλάνο της Giant Stride για τη μετάβαση των επιχειρήσεων στο CLOUD ξεκινάει με τη καταγραφή των εφαρμογών που χρησιμοποιούν, έτσι ώστε να εντοπίσουν τα καταλληλότερα CLOUD Services που θα τις φιλοξενήσουν. Έπειτα, μεταφέρουν τα δεδομένα τους στις αντίστοιχες υπηρεσίες και διαχειρίζονται όλη την υποδομή.

Ο κος. Καραφίλης είπε, «Φανταστείτε πόσο πιο απλή θα ήταν η καθημερινότητα των στελεχών μιας επιχείρησης αν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στα αρχεία και τις εφαρμογές τους από το σπίτι, τη καφετέρια ή το ξενοδοχείο, με ασφάλεια και χωρίς έξτρα βήματα – ακόμα και από το κινητό τους τηλέφωνο.»

Το cloud δίνει ελευθερίες που οι επιχειρήσεις στο κόσμο των Servers στερούνται. Ο κος. Καραφίλης πρόσθεσε, «Πόσο πιο ευέλικτη θα ήταν μια επιχείρηση αν τα στελέχη της είχαν πρόσβαση στα δεδομένα τους από οπουδήποτε;»

H Giant Stride δίνει την ευκαιρία σε μικρομεσαίες Ελληνικές επιχειρήσεις να ανακαλύψουν τις επιλογές που έχουν για τη μετάβαση τους στο Cloud, μέσα από ένα 15-λεπτο τηλεφωνικό ραντεβού που μπορούν να οργανώσουν στην ιστοσελίδα τους: www.giantstride.gr.

Σχετικά με τη Giant Stride

Ο Λευτέρης Καραφίλης ίδρυσε τη Giant Stride το 2014 με στόχο να βοηθάει Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πασχίζουν να αντιμετωπίσουν το χαμό που προκύπτει από την ανεπαρκή διαχείριση του ΙΤ. Με το μοντέλο ολιστικής διαχείρισης της Giant Stride, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις βάζουν το ΙΤ σε μια τάξη για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr