NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Στην Hellas Direct η EBRD με υποχρεωτική μετατρέψιμη δανειακή σύμβαση 10 εκατ.

Στην Hellas Direct η EBRD με υποχρεωτική μετατρέψιμη δανειακή σύμβαση 10 εκατ.

Στην Hellas Direct (Hellas Direct Insurance Limited ) εισήλθε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) με υποχρεωτικά μετατρέψιμη δανειακή σύμβαση ύψους 10 εκατ. ευρώ με στόχο να ενισχύσει τα αναγκαία εποπτικά της κεφάλαια, να στηρίξει την ανάπτυξη και την διεύρυνση των μεριδίων της στην αγορά.

Η διευκόλυνση χρέους αποτελεί μέρος ευρύτερης χρηματοδότησης ύψους 32 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι μέτοχοι της Hellas Direct, Portag3, Καναδικό venture capital που επενδύσει σε τεχνολογίες fintech , και η IFC, μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας ρίχνουν επενδυτικά κονδύλια στο γύρο αυτό της χρηματοδότησης.

Η Hellas Direct, ψηφιακή ασφαλιστική ιδρυθείσα το 2011 γράφει ασφάλειες οχημάτων ιδιωτικής χρήσεως και κατοικιών στην Ελλάδα και την Κύπρο.

H είσοδος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) έρχεται υπό την μορφή της υποχρεωτικότητας του μετατρέψιμου χρέους για την ενίσχυση των εποπτικών κεφαλαίων Tier I κατά την Οδηγία της Solvency II της της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 2015 με σκοπό να υποστηρίξει την οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας. Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις άνω των 4,6 δισεκατομμυρίων ευρώ σε περισσότερα από 75 έργα στον τομέα των χρηματοοικονομικών, της ενέργειας, των υποδομών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr