NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες
ανάγνωση

Οι δαπάνες επαλήθευσης ψηφιακής ταυτότητας θα ξεπεράσουν τα 16,7 δισ. δολάρια

Οι δαπάνες επαλήθευσης ψηφιακής ταυτότητας θα ξεπεράσουν τα 16,7 δισ. δολάρια

​Μια νέα μελέτη από την Juniper Research διαπίστωσε ότι οι δαπάνες για επαλήθευση ψηφιακής ταυτότητας από επιχειρήσεις θα φτάσουν τα 16,7 δισεκατομμύρια δολάρια το 2026, από 9,4 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021.

Η ψηφιακή επαλήθευση ταυτότητας αφορά στις περιπτώσεις όπου η ταυτότητα ελέγχεται χρησιμοποιώντας ψηφιακά επαληθεύσιμα στοιχεία, όπως σάρωση selfie, ελέγχους διευθύνσεων και γνώσεις.

Αυτή η αύξηση της τάξεως του 77% θα τροφοδοτηθεί από την ταχέως αναπτυσσόμενη ανάγκη για ψηφιακό onboarding χρηστών, κάτι που επιταχύνθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η νέα έρευνα διαπίστωσε ότι οι τραπεζικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες θα αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 62% των δαπανών επαλήθευσης ψηφιακής ταυτότητας από τις επιχειρήσεις έως το 2026.

Ο συν-συγγραφέας της έρευνας, Vladimir Surovkin, εξήγησε: «Οι ψηφιακές τράπεζες έχουν δείξει ότι η πλήρως ψηφιακή γνώση μπορεί να λειτουργήσει και είναι πολύ ελκυστική για τον χρήστη, επομένως η πίεση είναι προς τις παραδοσιακές τράπεζες, να αναπτύξουν νέες υπηρεσίες επαλήθευσης ταυτότητας. Η γρήγορη διαχείριση αυτής της μετάβασης και η σωστή ισορροπία ευκολίας / ασφάλειας χρήστη θα καθορίσουν τη συνολική επιτυχία».

Η έρευνα διαπίστωσε, επίσης, ότι ο παγκόσμιος όγκος των ελέγχων επαλήθευσης ταυτότητας θα ξεπεράσει τα 92 δισεκατομμύρια το 2026, από 45 δισεκατομμύρια το 2021. Η έρευνα διαπίστωσε ότι ενώ οι τραπεζικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες είναι οι βασικοί παράγοντες αυτής της ανάπτυξης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr