NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Google άνοιξε της πόρτες του πρώτου φυσικού καταστήματος της [video]

Η Google άνοιξε της πόρτες του πρώτου φυσικού καταστήματος της [video]

Η Google άνοιξε το πρώτο της κατάστημα λιανικής στη Νέα Υόρκη, τονίζοντας την προσπάθεια του γίγαντα του Διαδικτύου να προωθήσει τις συσκευές του προς τους καταναλωτές.

Το κατάστημα, στη μοντέρνα γειτονιά Chelsea του Manhattan, άνοιξε την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την εταιρεία. Βρίσκεται ένα τετράγωνο μακριά από το αντίπαλο κατάστημα της Apple και καταλαμβάνει μέρος του πρώτου ορόφου των γραφείων της Google στη Νέα Υόρκη.

Η εταιρεία άρχισε να πειραματίζεται με τα καταστήματα λιανικής το 2016. Από τότε, έχει εισαγάγει μια πληθώρα συσκευών υλικού και έχει λειτουργήσει μια σειρά pop-up καταστημάτων, για να μάθει περισσότερα για το τι περιμένουν οι καταναλωτές από τη λιανική πώληση, όπως δήλωσε ο Jason Rosenthal από την Google.

«Είναι σαν να μπαίνεις σε ένα όνειρο», τόνισε ο Ivy Ross, αντιπρόεδρος σχεδιασμού, εμπειρίας χρήστη και έρευνας για σχεδιασμό και υπηρεσίες. «Ελπίζω οι πελάτες να αισθάνονται με τον ίδιο τρόπο. Θέλω να είναι χαρούμενοι και εμπνευσμένοι, όπως είμαι εγώ». Ο Ross επέβλεψε τον σχεδιασμό.

Το κατάστημα έχει σχεδιαστεί σαν ένας κοινωνικός χώρος, με καθιστικά, τραπέζια και άλλα έπιπλα που προσκαλεί ένα επίπεδο οικειότητας και «ανάμειξης» του κοινού. Η εταιρεία είπε ότι θα περιορίσει τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να βρίσκονται στο κατάστημα ταυτόχρονα και ότι οι συνεργάτες καθώς και οι πελάτες θα πρέπει να φορούν μάσκες μέσα.

Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την προβολή του video. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να το αναφέρετε.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr