NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Facebook εγκαινιάζει τα Live Audio Rooms, τον ανταγωνιστή του Clubhouse

Το Facebook εγκαινιάζει τα Live Audio Rooms, τον ανταγωνιστή του Clubhouse

Το Facebook παρουσίασε και επίσημα τα Live Audio Rooms, τον ανταγωνιστή του γίγαντα των κοινωνικών μέσων απέναντι στο Clubhouse που βασίζεται στον ήχο.

Το Facebook δήλωσε, σε δελτίο τύπου, ότι δημόσιες προσωπικότητες και επιλεγμένες ομάδες στις ΗΠΑ μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν τη λειτουργία σε iOS, ενώ επιλεγμένα podcast θα είναι επίσης διαθέσιμα στις ΗΠΑ.

Η εταιρεία είπε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα επεκτείνει την υπηρεσία σε περισσότερα δημόσια πρόσωπα και ομάδες - και θα εισαγάγει νέα χαρακτηριστικά.

Ένας βασικός στόχος της διάθεσης είναι η εισαγωγή μιας σειράς δημόσιων προσώπων και άλλων, με στόχο τη δημιουργία περιεχομένου, όπως podcast.

Το Clubhouse κέρδισε δημοτικότητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Η εφαρμογή ξεκίνησε με διάσημες συνομιλίες από προσωπικότητες όπως ο Elon Musk. Είναι διαθέσιμη στο iOS εδώ και ένα χρόνο και τώρα είναι επίσης διαθέσιμη σε χρήστες Android.

Μέχρι τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, το Clubhouse με έδρα το Σαν Φρανσίσκο είχε 2 εκατομμύρια ενεργούς εβδομαδιαίους χρήστες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr