NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Στο Raise Capital της FasterCapital η ελληνική πλατφόρμα δημοπρασιών Dibin

Στο Raise Capital της FasterCapital η ελληνική πλατφόρμα δημοπρασιών Dibin

​Στο πρόγραμμα Raise Capital της FasterCapital εντάχθηκε η ελληνική Dibin, μια πλατφόρμα δημοπρασιών που αναπτύχθηκε από τον Θωμά Μπουντουρίδη και τον Αθανάσιο Βουδούρη.

Το πρόγραμμα θα βοηθήσει την Dibin να έρθει σε επαφή με angel investors και άλλες πηγές χρηματοδότησης, για να συγκεντρώσει περίπου 150 χιλιάδες δολάρια και να ξεκινήσει την δραστηριότητα της.

Η Dibin είναι μια καινοτόμος λύση που συνδυάζει μια gaming προσέγγιση και ένα disrupting μοντέλο με το οποίο οι τιμές των προϊόντων μειώνονται με κάθε προσφορά.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της «δηλώνοντας συμμετοχή με εισιτήριο που αξίζει ίσως και λιγότερο από το 1/1000 της εμπορικής αξίας του αντικειμένου και χρησιμοποιώντας τις στρατηγικές του ικανότητες, παίζοντας ο καθένας μπορεί να κερδίσει δώρα τεράστιας αξίας, όπως κινητά, ταξίδια, υπολογιστές, πολυτελή κοσμήματα και άλλα πολλά. Ξεχάστε λοιπόν ό,τι ξέρατε για τις δημοπρασίες και «Stop bidding and start dibing».

Η FasterCapital είναι ένας online incubator και accelerator, παρέχοντας υπηρεσίες σε διάφορους τομείς.

Ο Hesham Zreik, Διευθύνων Σύμβουλος της FasterCapital, σχολίασε αυτή τη συνεργασία: «Οι ιδρυτές πίσω από την Dibin είναι αφοσιωμένοι και εργατικοί στοχαστές και η FasterCapital θα χαρεί να τους υποστηρίξει».

Ο Θωμάς Μπουντουρίδης τόνισε με τη σειρά του πως «είμαστε περισσότερο από ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την FasterCapital, από την πρώτη ημέρα δεν έδειξαν τίποτα άλλο πέρα από υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού και υποστήριξης. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μαζί τους είναι το βασικό βήμα προς μια επιτυχημένη επιχείρηση».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr