NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Το YouTube ανοίγει το YouTube Theatre, έναν συναυλιακό χώρο 6.000 θέσεων

Το YouTube ανοίγει το YouTube Theatre, έναν συναυλιακό χώρο 6.000 θέσεων

Το YouTube ανοίγει έναν συναυλιακό χώρο 6.000 θέσεων στα προάστια του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ο χώρος, που φέρει την ονομασία YouTube Theatre, θα έχει ύψος τριών ορόφων και θα φιλοξενεί μια σειρά παραστάσεων, από παραδοσιακές συναυλίες έως esports και συναντήσεις δημιουργών.

Το άνοιγμα ενός ζωντανού χώρου μπορεί να φαίνεται αντίθετο για μια εταιρεία της οποίας η δραστηριότητα επικεντρώνει σε μια ψηφιακή πλατφόρμα για κοινή χρήση βίντεο, αλλά θα μπορούσε να συμβάλει στην ενίσχυση των φιλοδοξιών της γύρω από το streaming.

Σε αυτήν την «αρένα», η εταιρεία αντιμετωπίζει αυξανόμενο ανταγωνισμό από το Facebook και το Twitch, με το δεύτερο να επεκτείνεται γρήγορα πέρα από τα video games σε γενικότερες κατηγορίες ζωντανού περιεχομένου. Τώρα, το YouTube θα έχει ένα χώρο όπου θα μπορεί να φιλοξενεί εκδηλώσεις οι οποίες θα μεταδίδονται ζωντανά στην πλατφόρμα του.

Όταν ανοίξει αργότερα φέτος, το YouTube Theatre θα βρίσκεται στο Hollywood Park, μια κατασκευή 300 στρεμμάτων που χτίζεται στο Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνια. Οι παραστάσεις είναι ήδη προγραμματισμένες για το τρέχον έτος και το επόμενο, με μερικούς μεγάλους καλλιτέχνες όπως οι Pitbull και Trippie Red.

Το Hollywood Park, που βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή, θα αποτελείται από 3.000 διαμερίσματα, ένα αθλητικό γήπεδο, ένα ξενοδοχείο 300 δωματίων και έναν χώρο λιανικής 890.000 τετραγωνικών ποδιών. Το YouTube αγόρασε τα δικαιώματα ονομασίας για τον χώρο συναυλίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr