NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Facebook: Στοχεύει σε 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για τη λειτουργία του

Facebook: Στοχεύει σε 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για τη λειτουργία του

Η Facebook ανακοίνωσε την ένταξη της στο Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για το Κλίμα και περιέγραψε τέσσερις δεσμεύσεις για το πώς θα βοηθήσει τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση κατά της κλιματικής αλλαγής και να οικοδομήσουν μια πιο πράσινη Ευρώπη.

Το Σύμφωνο για το Κλίμα, όπως αναφέρει η εταιρεία, «δημιουργήθηκε για να ενθαρρύνει τους Ευρωπαίους να μάθουν για την κλιματική αλλαγή και να αναπτύξουν, να εφαρμόσουν και να κλιμακώσουν λύσεις. Υπογράφοντας το Σύμφωνο για το Κλίμα, δεσμευόμαστε σε τέσσερις τρόπους με τους οποίους θα αναλάβουμε δράση κατά της αλλαγής του κλίματος».

Αναλυτικά, η εταιρεία αναφέρεται στα ακόλουθα:

  • Θα υποστηρίξουμε τις δραστηριότητες του Facebook στην Ευρώπη και παγκοσμίως με 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και θα επιτύχουμε καθαρές μηδενικές εκπομπές για την παγκόσμια αλυσίδα αξίας το 2030.
  • Θα ενισχύσουμε τις έγκυρες πληροφορίες για την επιστήμη του κλίματος στην Ευρώπη μέσω του Κέντρου Πληροφοριών για την Κλιματική Επιστήμη, το οποίο παρέχει στοιχεία από ερευνητές του κλίματος που διορθώνουν κοινές παρανοήσεις σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη και τον αντίκτυπό της. Θα συνεχίσουμε επίσης να υποστηρίζουμε την έρευνα για την κλιματική αλλαγή μέσω του προγράμματος Data for Good.
  • Θα υποστηρίξουμε τους Ευρωπαίους μέσω επενδύσεων στην εκπαίδευση και την βιωσιμότητα της καινοτομίας, μέσω του προγράμματος , το οποίο περιλαμβάνει το πρόγραμμα Young Entrepreneurs στη Σουηδία.
  • Θα μοιραστούμε μαθήματα και τακτικές για να υποστηρίξουμε άλλες επιχειρήσεις στην Ευρώπη με τη μετάβασή τους σε καθαρές μηδενικές εκπομπές.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr