NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες
ανάγνωση

Ποσό - ρεκόρ 69,4 δισ. δολαρίων ξόδεψαν οι καταναλωτές σε mobile apps

Ποσό - ρεκόρ 69,4 δισ. δολαρίων ξόδεψαν οι καταναλωτές σε mobile apps

​Οι δαπάνες σε εφαρμογές για κινητά σημείωσαν ρεκόρ 64,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία από την Sensor Tower.

Αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει αύξηση 24,8% στις δαπάνες που παρατηρήθηκαν τόσο στο App Store όσο και στο Google Play, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.

Από το πρώτο εξάμηνο του 2019 έως το πρώτο εξάμηνο του 2020, οι καταναλωτικές δαπάνες για εφαρμογές για κινητά αυξήθηκαν 28,4% από 40,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε 52 δισεκατομμύρια δολάρια - βραδύτερα από το 24,8% που παρατηρήθηκε την τρέχουσα περίοδο.

Το App Store της Apple αντιπροσώπευε 41,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες καταναλωτικές δαπάνες κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, ή κατά 1,8 φορές τα 23,4 δισεκατομμύρια δολάρια από το Google Play.

Ωστόσο, το Google Play συνεχίζει να ξεπερνά σε ανάπτυξη, έχοντας σημειώσει άνοδο 30% από τα 18 δισεκατομμύρια δολάρια στο πρώτο εξάμηνο του 2020 σε σύγκριση με την αύξηση 22,1% από τα 34 δισεκατομμύρια δολάρια που είχε δει το App Store.

Οι καταναλωτικές δαπάνες εκτός παιχνιδιών καθοδηγούνται από εφαρμογές αθλητικών, οικονομικών, επιχειρήσεων, βιβλίων και ψυχαγωγίας.

Φυσικά, οι δαπάνες για παιχνίδια για κινητά συνεχίζουν να συμβάλλουν στο μεγαλύτερο μέρος της συνολικής καταναλωτικής δαπάνης, φθάνοντας τα 44,7 δισεκατομμύρια δολάρια κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Το App Store αντιπροσώπευε 26 δισ. Δολάρια αυτού του αριθμού.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr