NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Τέλος οι διαφημίσεις απώλειας βάρους από αυτό το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο

Τέλος οι διαφημίσεις απώλειας βάρους από αυτό το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο

​Το Pinterest προχώρησε σε απαγόρευση όλων των διαφημίσεων που χρησιμοποιούν γλώσσα και εικόνες γύρω από την απώλεια βάρους, συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων που εξιδανικεύουν ή υποτιμούν συγκεκριμένους τύπους σώματος.

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται πίνακες περιεχομένου, δήλωσε ότι δεν θα επιτρέπει, επίσης, διαφημίσεις με μαρτυρίες σχετικά με προϊόντα απώλειας βάρους ή διαφημίσεις που αναφέρονται στον δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) ή σε παρόμοιους δείκτες.

«Αυτή η στάση καθιστά το Pinterest τη μόνη σημαντική πλατφόρμα που απαγορεύει όλες τις διαφημίσεις απώλειας βάρους. Είναι μια επέκταση των πολιτικών διαφημίσεών μας που απαγορεύουν εδώ και πολύ καιρό τα προϊόντα ή τις αξιώσεις επικίνδυνων σωματικών βλαβών», τόνισε η εταιρεία.

Διαφημίσεις που προωθούν υγιείς τρόπους ζωής, συνήθειες ή υπηρεσίες γυμναστικής και προϊόντα θα συνεχίσουν να επιτρέπονται στην πλατφόρμα, εάν δεν «εστιάζουν στην απώλεια βάρους». Η εταιρεία είπε ότι έχει αναπτύξει την πολιτική με καθοδήγηση από την Εθνική Ένωση Διατροφικών Διαταραχών.

Η Sarah Bromma, επικεφαλής πολιτικής της Pinterest, δήλωσε σε συνέντευξή της ότι η αλλαγή του κανόνα έδωσε προτεραιότητα στη «συναισθηματική και ψυχική υγεία και ευεξία των χρηστών του Pinterest, ειδικά εκείνων που επηρεάζονται άμεσα από θέματα όπως οι διατροφικές διαταραχές».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr