NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας του Ιουλίου του Προγράμματος Be Your Own Boss

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας του Ιουλίου του Προγράμματος Be Your Own Boss
06_07_2021 | 14:21 06_07_2021 | 14:33
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Events

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας του Ιουλίου του Προγράμματος Be Your Own Boss το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Ιουλίου έως την Πέμπτη 22 Ιουλίου, 10:00-16:00. Εάν έχεις μία επιχειρηματική ιδέα, το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας Be Your Own Boss θα σε βοηθήσει να μετατρέψεις την ιδέα σου σε επιχείρηση.

Το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας Be Your Own Boss πραγματοποιείται από το Corallia με την υποστήριξη του Prince’s Trust International και προσφέρεται δωρεάν σε νέους ηλικίας 18-35 ετών. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 4ήμερη επιχειρηματική κατάρτιση, όπου μέσα από εργαστήρια εξερευνούν την πρακτική πλευρά της έναρξης και λειτουργίας μιας επιχείρησης και αποφασίζουν εάν η αυτοαπασχόληση είναι κατάλληλη για αυτούς. Κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής κατάρτισης, επιχειρηματίες και ομιλητές μοιράζονται τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε θέματα στρατηγικής, μάρκετινγκ, πωλήσεων, νομικά, λογιστικά, ασφαλιστικά, κ.ά. Μετά την κατάρτισης, όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν λαμβάνουν ατομική συμβουλευτική καθοδήγηση έως και 12 μήνες προκειμένου να αναπτύξουν, σχεδιάσουν και δοκιμάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα και στη συνέχεια να ωριμάσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο. Οι συμμετέχοντες που είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους μπορούν να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο για αξιολόγηση και δανειοδότηση σε ομάδα επιχειρηματικών συμβούλων που αξιολογεί τη βιωσιμότητα του επιχειρηματικού τους σχεδίου.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το 4ήμερο Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας του Ιουλίου θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ώστε να παρακολουθήσουν μία από τις Ενημερωτικές Παρουσιάσεις του μήνα:

  • Πέμπτη 8 Ιουλίου,14:30-15:30.
  • Πέμπτη 15 Ιουλίου, 11:00-12:00.


EEC-Promotion-1.jpg?mtime=20210706143255#asset:280868

Σε αυτές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την έναρξη μίας επιχείρησής και να λάβουν έναν έμπειρο μέντορα που θα τους υποστηρίξει στα πρώτα βήματά τους.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Προγράμματος: https://www.beyourownboss.gr/.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr