NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

ΗΟΡΕ-Α: Ανάδειξη νέου Δ. Σ. - Πρόεδρος ο Στέργιος Λογοθετίδης

ΗΟΡΕ-Α: Ανάδειξη νέου Δ. Σ. - Πρόεδρος ο  Στέργιος Λογοθετίδης

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε στις 8 Ιουλίου 2021 ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Οργανικών Ηλεκτρονικών HOPE-A (www.hope-a.com) δίνοντας έτσι το στίγμα μιας ακόμη δυναμικής περιόδου εξωστρέφειας.

Πρόεδρος του ΔΣ είναι ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας LTFN του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) Στέργιος Λογοθετίδης, Αντιπρόεδρος ο Γιάννης Ρουκάς, CEO της εταιρείας ZKP Consulyants, Γραμματέας ο Δρ.Λευτέρης ΤουρασανίδηςR&D Director, στην εταιρία ΧατζόπουλοςΑ Α.Ε., Ταμίας ο ΝίκοςΚαραγεώργος, Sales and Marketing Manager στην εταιρία Organice Electronic Techologies PC και μέλη ο καθηγητής Σπύρος Αναστασιάδης, Διευθυντής του Ινστιτούτου Ηλεκτρονικής Δομής και Laser του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας ΙΤΕ, ο Ιωάννης Καλλίτσης καθηγητής στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστήμιου Πατρών, ο καθηγητής Υπολογιστικής Επιστήμης των Υλικών στο Πανεπιστήμιο ΙωαννίνωνΛευτέρης Λοιδωρίκης, η Δρ. Βαρβάρα Καραγκιοζάκη Διευθύνουσα Σύμβουλος στην Βlano Biomed PC,oκαι ο Δρ. Νίκος Νικολαϊδης από την εταιρία KYKE HellasA.E.

H Τακτική Γενική Συνέλευση καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ. πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του 18oυ Διεθνές Πολυσυνεδρίου Νανοτεχνολογίας «Nanotexnology 2021», το μεγαλύτερο επιστημονικό και επιχειρηματικό γεγονός στον τομέα της Νανοτεχνολογίας Οργανικών Ηλεκτρονικών και Νανοϊατρικής, οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν το Σάββατο 3 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 10 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

To περίπτερο του HOPE-A επισκέφθηκανοι βουλευτές ΝΔ Α Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας και Στράτος Σιμόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κώστας Γιουτίκας και Άγγελος Χαριστέας ,ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, o Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Θεοδουλίδης.

Στη διάρκεια του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν επίσης περισσότερες από 200 B2B συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων εταιριών, επαγγελματιών και ερευνητών, ενώ εκπρόσωποι του Συνδέσμου συμμετείχαν στα businessfora οικοδομώντας ένα ισχυρό δίκτυο διασύνδεσης και εξωστρέφειας με εταιρίες και οργανισμούς της Ευρώπης και Διεθνώς.

Στους κύριους στόχους του Συνδέσμου είναι η δημιουργία ενός δυναμικού δικτύου επικοινωνίας μεταξύ καινοτόμων εταιρειών, η ανάπτυξη νέων «οδικών χαρτών» καινοτομίας και συνεργασίας στον κλάδο των οργανικών ηλεκτρονικών, η ενέργεια, η αποθήκευση ενέργειας, ο φωτισμός, η ψηφιακή μετάβαση, ο δρόμος για το «πράσινο» υδρογόνο, η υποστήριξη εταιρειών στην αναζήτηση νέων αγορών στο εξωτερικό, η συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια και εκθέσεις και η συμμετοχή των μελών σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι ο HOPE-A έχει συνάψει σύμφωνα συνεργασίας με τους μεγαλύτερους φορείς του κλάδου σε ολόκληρο τον κόσμο στη Γαλλία (Afelim), τη Γερμανία (Copt.nrw, Oes), την Ιαπωνία (JAPEC), την Κορέα (KoPEA) και την Κίνα (IAPE).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr