NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Ο Richard Branson έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος που έφτασε στο διάστημα

Ο Richard Branson έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος που έφτασε στο διάστημα
12_07_2021 | 10:43 12_07_2021 | 10:44
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

​Ο επιχειρηματίας Richard Branson έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος που ταξίδεψε στο διάστημα, με την επιτυχημένη δοκιμαστική πτήση του VSS Unity από την Virgin Galactic, μαζί με άλλα πέντε μέλη του πληρώματος.

Αυτή η πτήση, που έγινε την Κυριακή, ανοίγει το δρόμο για τα εμπορικά διαστημικά ταξίδια, κάτι που ο Branson ονειρεύεται από το 2004.

Οι εμπορικές πτήσεις της Virgin Galactic στο διάστημα για πλούσιους επιβάτες αναμένεται να ξεκινήσουν το 2022, με τις θέσεις να είναι διαθέσιμες για πάνω από 250.000 δολάρια ανά επιβάτη. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία έχει καταγράψει 600 επιβεβαιωμένους επιβάτες που ενδιαφέρονται για μια περιπέτεια στο διάστημα.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η πτήση ήταν η 22η δοκιμαστική του διαστημικού σκάφους και πρώτη με μεγάλο πλήρωμα. Είναι, επίσης, η πρώτη από τις δύο δοκιμές που η εταιρεία έχει προγραμματίσει για αυτό το καλοκαίρι.

Σε ένα tweet, ο Richard Branson, είπε: «Ήμουν κάποτε παιδί με ένα όνειρο κοιτώντας ψηλά τα αστέρια. Τώρα είμαι ένας ενήλικος σε ένα διαστημόπλοιο κοιτάζοντας την όμορφη Γη μας. Στην επόμενη γενιά ονειροπόλων: αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, φανταστείτε απλώς τι μπορείτε να κάνετε. Καλώς ήλθατε στην αυγή μιας νέας διαστημικής εποχής».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr