NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Stay connected with Greece

The Unkeeper: Stay connected with Greece

Ευχάριστα συναισθήματα μας δημιουργούν αυτές οι Greek Lines! Με μοντέρνα σχήματα και χρώματα που «δένουν» άριστα στην ψηφιακή εποχή που ζούμε. Μερικά μας αρέσουν πιο πολύ, η βουκαμβίλια, τα τσαρούχια, ο ανεμόμυλος.

Η Γιάννα Φλούδα αναλαμβάνει Διευθύντρια Ανάπτυξης της Kevin+Marshall Athens. Μία χρυσή μεταγραφή από την IRA MEDIA.

Οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της UEFA θα παίζουν μπάλα από το 2022 μέχρι το 2028 στο Novasports. Μάχη γίνεται για την μπάλα. Βλέπετε έχει φανατικό κοινό και εμπορεύσιμο. Η μάχη τώρα δίνεται στις ΠΑΕ που φαίνεται να έχουν συμφωνήσει. Τα ποσά για τις δύο πιο δημοφιλείς ομάδες να περνούν τα 7 εκατ.

Και για του λόγου το αληθές δείτε ο ΑΝΤ1 τι χτύπησε προχθές σε τηλεθέαση και γέμισε τα ταμεία του. Ο τελικός του Euro 2020 σημείωσε καθ' όλη τη διάρκειά του 56,6% στο 18-54, έχοντας πάνω από 2 εκατομμύρια τηλεθεατές στο σύνολο, 65,8% στο ανδρικό 18-54 και 53,4% στο γυναικείο 18-24. Επιπλέον, στα πέναλτι έφτασε 68,6% στο 18-54 και το 82% στο ανδρικό 18-24. Ο μέσος όρος όλων των παιχνιδιών της διοργάνωσης ανήλθε στο 25,7% στο 18-54, με 36,3% στους άνδρες και ειδικότερα με 50,7% στο ανδρικό 18-24.

Έφυγε από το Star η Κάτια Μακρή, η οποία παρουσίαζε το μεσημεριανό του δελτίο ειδήσεων και σχολίαζε την επικαιρότητα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα. Λογική εξέλιξη δεν ήταν asset.

Πολύ μας άρεσε το νέο λογότυπο του Τρίτου Προγράμματος 90.9, το οποίο απέκτησε νέα εικόνα ακολουθώντας τον δρόμο του Kosmos 93.6 και του Δεύτερου Προγράμματος 103.7. Το ανανεωμένο λογότυπο του πολιτιστικού δημόσιου ραδιοσταθμού, έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του τον αριθμό «3» από το παλιό λογότυπο, έχει επανασχεδιαστεί για να θυμίζει βιολί, βιολοντσέλο και το κλειδί του σολ. Το δημιουργικό είναι του art director Λάμπρου Λάλου, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Marketing της ΕΡΤ.

Ο Galaxy 92 πέρασε 100% στον Χρήστο Γιακουμόπουλο. Δίκαιη εξέλιξη διότι ήταν ο άνθρωπος του ραδιοφώνου μία ζωή.

Νέα μετοχική σύνθεση για την Digea, μετά και την είσοδο της Άλτερ Έγκο ΜΜΕ με 12,3%, τον ΑΝΤ1 με 18,13%, το Μακεδονία TV (ΑΝΤ1) με 18,13%, το Star με 18,13%, τον Alpha με 10,19% και τον ΣΚΑΪ με 18,13%. Το 4,98% είναι στην Ελεύθερη Τηλεόραση, ιδιοκτήτρια του Alter, που δεν λειτουργεί.

Μάλλον η Heineken θα χρειαστεί να αλλάξει το τμήμα μάρκετινγκ της. Την περασμένη Πέμπτη, η Heineken NV έτρεξε διαφήμιση διάρκειας ενός λεπτού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πυροδοτώντας ολόκληρο κίνημα διαμαρτυρίας, υπό το σύνθημα #BoycottHeineken. Η διαφήμιση έδειχνε ηλικιωμένους να χορεύουν σε ένα κλαμπ και να τρέχουν να κάνουν μπάνιο γυμνοί σε μια κοντινή παραλία. Τελείωνε με το μήνυμα: "Η νύχτα ανήκει στους εμβολιασμένους. Ώρα να γίνετε ένας απ’ αυτούς". Ακολούθησαν αναρτήσεις εξαγριωμένων χρηστών στο Twitter, οι οποίοι απειλούσαν να μποϊκοτάρουν τη Heineken με το hashtag #BoycottHeineken. Κάποιοι ανέβασαν, μάλιστα, βίντεο με τους ίδιους να ανοίγουν μπουκάλια της ομώνυμης lager και να τα χύνουν στον νεροχύτη σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η ΕΡΤ μας κάνει περήφανους, διότι απέσπασε δύο Βραβεία για «Το αίνιγμα της Κέρου» στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λονδίνου. Συγκεκριμένα το πρώτο βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ και το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας κέρδισε το ντοκιμαντέρ εσωτερικής παραγωγής της, «Το αίνιγμα της Κέρου», στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου (London Greek Film Festival), που διεξήχθη διαδικτυακά, λόγω της πανδημίας. Με εξαιρετικές συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο, το Φεστιβάλ παρουσίασε διαδικτυακά τα φετινά βραβεία, σημείο αναφοράς για δημιουργούς και κοινό. Συντελεστές: Σενάριο-Σκηνοθεσία: Κώστας Μαχαίρας, Έρευνα-Παρουσίαση: Αντριάνα Παρασκευοπούλου, μέλος ανασκαφικής ομάδας 2018-2019, Διεύθυνση φωτογραφίας: Μανόλης Βουρεξάκης, Κάμερα: Κωνσταντίνος Ρηγόπουλος, Μοντάζ: Δανάη Μανουσαρίδη, Ήχος: Νίκος Παλιατσούδης, Μουσική: Βαγγέλης Φάμπας, Παραγωγή: ΕΡΤ, Έτος παραγωγής: 2020.

Ασύλληπτο, με εντυπωσιακή συμμετοχή – ποσοστό που άγγιξε το 94% – ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συνδέσμου. Τα αποτελέσματα χωρίς εκπλήξεις για το προεδρείο: Πρόεδρος Θεοδωρακόπουλος Ιωάννης, Α' Αντιπρόεδρος Ιωάννου Ευάγγελος, Β' Αντιπρόεδροι Σταραμόπουλος Εμμανουήλ, Χονδροθύμιος Σταύρος, Γενικός Γραμματέας Βελονάκι Ασπασία, Χατζηδημητρίου Κωνσταντίνος και ταμίας Βύζικα Αγγελική. Ηττημένος το σουβλατζίδικο στο ισόγειο.

Για το αν η Google στην αγορά είναι ρυθμιστής για τις διαφημιστικές υπηρεσίες, ενώ μέσα από αυτές συλλέγει δεδομένα για στοχευμένη διαφήμιση, πουλά διαφημιστικό χώρο και επίσης, ενεργεί ως μεσάζοντας διαδικτυακών διαφημίσεων, η Margrethe Vestager, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Επιτροπής αρμόδια για την πολιτική ανταγωνισμού δήλωσε: «Οι διαδικτυακές διαφημιστικές υπηρεσίες είναι καίριας σημασίας για τον τρόπο που η Google και οι εκδότες αποκομίζουν κέρδη από τις διαδικτυακές υπηρεσίες τους. Η Google συλλέγει δεδομένα για στοχευμένη διαφήμιση, πουλά διαφημιστικό χώρο και επίσης ενεργεί ως μεσάζοντας διαδικτυακών διαφημίσεων. Έτσι, η Google είναι παρούσα σε όλα σχεδόν τα επίπεδα της αλυσίδας εφοδιασμού των διαδικτυακών διαφημίσεων προβολής. Ανησυχούμε ότι η Google έχει καταστήσει δυσκολότερο για τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες διαδικτυακής διαφήμισης να την ανταγωνιστούν στον τομέα των τεχνολογιών διαφήμισης. Η ύπαρξη ισότιμων όρων ανταγωνισμού είναι ουσιαστικής σημασίας για όλους στην αλυσίδα εφοδιασμού. Ο θεμιτός ανταγωνισμός είναι σημαντικός, τόσο για τους διαφημιστές, ώστε να φτάσουν τους καταναλωτές στους ιστότοπους των εκδοτών, όσο και για τους εκδότες που πωλούν χώρο στους διαφημιστές, ώστε να αποκομίσουν έσοδα και χρηματοδότηση για διαδικτυακό περιεχόμενο. Θα εξετάσουμε επίσης τις πολιτικές της Google για την παρακολούθηση των χρηστών, ώστε να διασφαλίσουμε ότι συνάδουν με τον θεμιτό ανταγωνισμό». Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Για ακόμη μια φορά η Ε.Ε. νομοθετεί εκ των υστέρων. Έστω και τώρα ποτέ δεν είναι αργά. Ήδη στην Γαλλία έρχονται πρόστιμα για την Google.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr