NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το μέλλον είναι τώρα: Η Microsoft μεταφέρει τα Windows στο cloud, με τα Windows 365

Το μέλλον είναι τώρα: Η Microsoft μεταφέρει τα Windows στο cloud, με τα Windows 365

Η Microsoft τοποθετεί τα Windows στο cloud. Τα Windows 365 είναι μια νέα υπηρεσία που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση σε Cloud PCs από οπουδήποτε, «μεταδίδοντας» μια έκδοση των Windows 10 ή των Windows 11 μέσα σε έναν browser.

Η Microsoft στοιχηματίζει στα Windows 365 για να προσφέρει υπολογιστές Cloud σε επιχειρήσεις, καθώς αυτές στρέφονται προς ένα συνδυασμό γραφείων και απομακρυσμένων εργασιών.

Τα Windows 365 θα λειτουργούν σε οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή μέσω της εφαρμογής Απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας της εταιρείας, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο Cloud PC τους από μια ποικιλία συσκευών.

Τα Windows 365 θα είναι διαθέσιμα μόνο για επιχειρήσεις όταν κυκλοφορήσουν στις 2 Αυγούστου, με μηνιαίο κόστος συνδρομής ανά χρήστη. Η Microsoft δεν αναφέρει ακριβείς λεπτομέρειες τιμολόγησης, αλλά τα Windows 365 έχουν σχεδιαστεί για επιχειρήσεις μερικών έως χιλιάδων υπαλλήλων.

Θα υπάρχουν δύο εκδόσεις: Business και Enterprise. Και οι δύο τροφοδοτούνται από το Azure και μεμονωμένοι υπολογιστές Cloud μπορούν να διαμορφωθούν με έναν μόνο επεξεργαστή, 2 GB μνήμης RAM και 64 GB αποθήκευσης στο χαμηλό επίπεδο, μέχρι οκτώ CPU, 32 GB μνήμης RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Η Microsoft προσφέρει 12 διαφορετικές διαμορφώσεις για τα Windows 365 Business και Enterprise και οι επιχειρήσεις θα μπορούν να κλιμακώσουν την ισχύ.

Οι εταιρείες θα μπορούν να δημιουργήσουν υπολογιστές Cloud μέσα σε λίγα λεπτά και να τους αναθέσουν σε υπαλλήλους, αποφεύγοντας την ανάγκη για ειδικό υλικό. Αυτό θα μπορούσε να είναι ελκυστικό για πολλές επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν απομακρυσμένους εργαζόμενους ή ακόμη και συμβασιούχους που πρέπει να έχουν ασφαλή πρόσβαση σε ένα εταιρικό δίκτυο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr