NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

374 απορρίψεις στο Πρόγραμμα «Επανεκκίνηση Εστίασης»

374 απορρίψεις στο Πρόγραμμα «Επανεκκίνηση Εστίασης»

​Ανακοινώθηκε σήμερα η 3η Απόφαση Απόρριψης Αιτήσεων Χρηματοδότησης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)».

Σύμφωνα με την απόφαση, απορρίπτονται 374 αιτήσεις χρηματοδότησης λόγω μη πληρότητας δικαιολογητικών / μη τήρηση τυπικών προϋποθέσεων συμμετοχής.

Τι πρέπει να κάνουν τώρα οι δικαιούχοι

Οι υποψήφιοι των οποίων οι αιτήσεις χρηματοδότησης απορρίφτηκαν έχουν, άπαξ, τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής διοικητικής ένστασης. Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του ΠΣΚΕ και εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις δύνανται να υποβάλλουν νέα αίτηση χρηματοδότησης μόνο στην περίπτωση που η προηγούμενη αίτησή τους έχει απορριφθεί και δεν έχουν προχωρήσει σε υποβολή ένστασης. Σε κάθε περίπτωση, η νέα αίτηση μπορεί να υποβληθεί μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης.


Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την HFT Consultants στο τηλ 2106565400 ή στο info@hft.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr