NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Samsung αλλάζει κάνει την έκπληξη: Τέλος για φέτος τα Galaxy Note

Η Samsung αλλάζει κάνει την έκπληξη: Τέλος για φέτος τα Galaxy Note

​Η Samsung πρόκειται να πραγματοποιήσει το επόμενο Galaxy Unpacked σε δύο εβδομάδες από τώρα, αλλά η εταιρεία έχει ήδη κοινοποιήσει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με το τι σκοπεύει να παρουσιάσει στην εκδήλωση.

Έτσι, η κορεατική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το Galaxy Z Fold3 θα παρέχει υποστήριξη για το πενάκι S Pen, καθώς δεν σκοπεύει να παρουσιάσει νέα συσκευή Galaxy Note φέτος.

Σε μια δημοσίευση, ο TM Roh, Πρόεδρος & Επικεφαλής της Επιχείρησης Κινητών Επικοινωνιών της Samsung Electronics, έγραψε ότι δεν θα κυκλοφορήσει νέο Note στην αγορά μετά τη περσινή σειρά Note20.

Η ανακοίνωση δεν αποτελεί έκπληξη, ωστόσο, αφού προηγούμενες φήμες πρότειναν ότι ο γίγαντας της τεχνολογίας δεν θα παρουσίαζε κάποιο Note21 το 2021.

Υπήρχαν σαφείς ενδείξεις από τότε που το Galaxy S21 Ultra έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα φέτος με υποστήριξη για S Pen. Η συσκευή στη συνέχεια χαρακτηρίστηκε από την εταιρεία ως η «απόλυτη εμπειρία smartphone».

Ωστόσο, δεν διαθέτει υποδοχή για να φιλοξενήσει το S Pen, σε αντίθεση με τη σειρά Note. Αντ 'αυτού, το αξεσουάρ μπορεί να αγοραστεί ως αυτόνομο προϊόν ή ως μέρος προστατευτικής θήκης για το S21 Ultra.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr