NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Στους κρίκους

The Unkeeper: Στους κρίκους

Ασκήθηκε κριτική στην ΕΡΤ, που λόγω συναισθηματικής φόρτωσης, λόγω του Πετρούνια, ξεσήκωσε άκριτη θύελλα αντιδράσεων, κυρίως στα τα social media. Ας διαβάσουμε την εξήγηση του Διευθυντή Αθλητικού Τμήματος της ΕΡΤ Γιώργου Λυκουρόπουλου και ας κρατήσουμε αυτό: "Εξυπακούεται ότι μολονότι η ΕΡΤ δεν είχε ευθύνη για τη μη ζωντανή μετάδοση της προσπάθειας του Έλληνα πρωταθλητή μας, τηλεφώνησα ο ίδιος προσωπικά στον μάνατζερ του Λευτέρη Πετρούνια για να του ζητήσω συγγνώμη, να του εκφράσω τη λύπη μου και να του εξηγήσω τι ακριβώς συνέβη".

Υπάρχει ενδεχομένως πρόθεση ή απερισκεψία; Όχι βέβαια. Εντύπωση μας έκανε η στάση on air της Αναστασοπούλου. Τόσα χρόνια στην τηλεόραση και είναι τόσο άσχετη; Άντε καλή μου. Επίσης εντύπωση προκάλεσε η στάση της lifo! Τυχαίο; Όχι.

Ο Γιώργος Λυκουρόπουλος, Διευθυντής Αθλητικού Τμήματος ΕΡΤ συνέχισε να δίνει διευκρινήσεις λέγοντας: Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να δείχνουμε όλους τους αθλητές μας, σημειώνοντας ότι: "Πλέον πρόσφατο παράδειγμα η σημερινή κριτική που δέχεται ακόμη και το BBC από βρετανικές εφημερίδες για τη μη μετάδοση, xθες, της προκριματικής προσπάθειας του Βρετανού Oλυμπιονίκη Adam Peaty." Όσον αφορά τη δήλωση του Πετρούνια, μάλλον δεν ήταν πλήρως ενημερωμένος.

Η κριτική προς την ΕΡΤ μάλλον θα χρειαστεί να πάει προς τους speakers στις περιγραφές των αγώνων με κορυφαίο φάουλ την περιγραφή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020.

Η Τζένη Μαστοράκη για τη συνολική προσφορά της στα γράμματα, ο Ηλίας Μαγκλίνης για το μυθιστόρημά του «Είμαι όσα έχω ξεχάσει. Μια αληθινή ιστορία», ο ποιητής Γιάννης Αντιόχου για το έργο του «Αυτός, ο κάτω ουρανός» είναι ανάμεσα στους νικητές των Κρατικών Λογοτεχνικών Βραβείων 2020 που ανακοινώθηκαν σήμερα και αφορούν στις εκδόσεις 2019. Τιμητική Διάκριση απονέμεται ομοφώνως στα περιοδικά Πρεβεζάνικα Χρονικά και Απόπλους.

Bingo στο Star, καθώς ο Γιώργος Καρτελιάς (παντρεύτηκε προχθές Κυριακή για όσους ενδιαφέρονται για το gossip ρεπορτάζ) και η Ελίνα Παπίλα από τη Χαλκίδα, ναι από τη Χαλκίδα, αναλαμβάνουν το πρωινό πρόγραμμά του από το Σεπτέμβριο. Ο Γιώργος Καρτελιάς είναι ένας από τους επικεφαλής του Kartelias Media Group, που λειτουργεί 4 ραδιόφωνα στην πρωτεύουσα της Εύβοιας (Σοκ FM 104.8, NRG 95, Dalkas 88.2 και Μπλε 99), και η Ελίνα Παπίλα βρίσκεται επί 17 χρόνια στο πρόγραμμα του Σοκ FM 104.8. Μαζί κάνουν εκπομπές από το 2017 και, όπως φαίνεται, θα κάνουν το ίδιο και στο Star. Το Star, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι, με στόχο την ανανέωση του ψυχαγωγικού του προγράμματος, ενισχύει το δυναμικό του με δύο νέα πρόσωπα, που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Αποτελεί σταθερή επιδίωξη του σταθμού, η ανάδειξη καινοτόμων ιδεών και η υλοποίηση εναλλακτικών projects, σε μια ζώνη όπου το Star έχει ήδη ισχυρή παρουσία. Μένει να το δούμε.

Ματαιώθηκε, διαβάζουμε, ελλείψει ενδιαφέροντος, ο πλειστηριασμός για τις εγκαταστάσεις του πρακτορείου Ευρώπη, που διενεργείται από την Εθνική Τράπεζα με τιμή πρώτης προσφοράς 7,2 εκατ ευρώ. Όσοι ενδιαφέρεστε είναι ακόμη ανοιχτός στην πλατφόρμα eauction.gr.

Να προσφύγουν από κοινού στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το 2% υπέρ του ΕΔΟΕΑΠ έχουν αποφασίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΗΠΕ, η ΕIET και η ΕΔΙΠΤ. Ένα δίκιο το έχουν. Αλλά, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Θ. Λιβάνιος, διαβεβαίωσε τους προέδρους των τριών συνεργαζόμενων Ενώσεων, περιφερειακού & κλαδικού Τύπου, που τον επισκέφθηκαν την Παρασκευή 23/7 ότι περιμένουμε, τις επόμενες ώρες, την έγκριση των ευρωπαϊκών Υπηρεσιών για την Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τη χρηματοδότηση των οφειλών επιχειρήσεων Τύπου έναντι του ΕΔΟΕΑΠ (2%) και ότι θα είναι έτοιμη να τεθεί σε ισχύ αμέσως μετά. Οι εκπρόσωποι, ΣΗΠΕ (Κατσαΐτης), ΕΙΕΤ (Μουντάκης) και ΕΔΙΠΤ (Σαββάκης) ζήτησαν από τον υφυπουργό τη συνολική αναθεώρηση των ασφαλιστικών υποχρεώσεων, στα επίπεδα που ήταν προ του 4387/2016. Τα δυο μέρη συμφώνησαν να εντείνουν τη συνεργασία τους, ωριμάζοντας τις σχετικές προτάσεις για να οδηγηθούν σε αποφασιστική σύσκεψη, με πρωτοβουλία Λιβάνιου, και με την συμμετοχή και των εκπροσώπων του υπουργείου Εργασίας και της Διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ. Η νέα αυτή συνάντηση ορίστηκε στα τέλη Αυγούστου, ώστε να γίνει στη συνέχεια δυνατή η νομοθετική διευθέτηση του ζητήματος.

Ένα άλλο θέμα που θα χρειαστεί να χειριστεί ο ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, Θ. Λιβάνιος είναι το φιάσκο με την ψηφιακή μετάβαση. Κλαυσίγελος με μια digea να βολοδέρνει και να παίζει μονότερμα. Οι λευκές περιοχές έγιναν μαύρα σημάδια στο «κορμί» της.

Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του. Μάλλον «χάρη» σας κάνει, αφού στην Κάτω Κηφισιά σφυρίζουν... προς την Πάρνηθα.

Η επαναφορά του Πρετεντέρη στο Δελτίο Ειδήσεων είναι μία εξέλιξη θετική.

Α καλά; Η McCann έβγαλε Δελτίο Τύπου για την Ελένη Ζησιμοπούλου. Τι δεν καταλαβαίνουμε; Ο Χάρης Παριανός, επισημαίνει: «Με την Ελένη μας συνδέει μια μακροχρόνια φιλία και γι’ αυτόν τον λόγο είμαι πολύ χαρούμενος και στηρίζω την απόφασή της να κυνηγήσει ό,τι είναι ουσιαστικό στη ζωή της.» Τι πίνουν στα Σίδερα;

Κάτι όμορφο: Μια πρωτότυπη ποδηλατική εκστρατεία έλαβε χώρα από τις 15 μέχρι τις 18 Ιουλίου του 2021 με στόχο τη δημιουργία συνεργασιών μεταξύ Βουλγαρίας και Ελλάδος σε θέματα που αφορούν τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την αξιοποίηση των φυσικών πόρων με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον και την ενίσχυση και προώθηση των μορφών θεματικού τουρισμού με περιηγητικό χαρακτήρα. Την ποδηλατική εκστρατεία στήριξε ο Δήμος Ξάνθης με συνδιοργανωτή το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου, αποδεικνύοντας έμπρακτα με την άψογη φιλοξενία και οργάνωση ξενάγησης στην περιοχή της Ξάνθης, ότι η τοπική αυτοδιοίκηση με την εμπειρία της μπορεί να συμβάλει στα μέγιστα σε παρόμοιες προσπάθειες με σοβαρότητα και εγκυρότητα, ειδικά σε θέματα ενημέρωσης και οργάνωσης.

Για δύο χρόνια με συνεχόμενα ρεπορτάζ, η Βουλγαρική Εθνική Τηλεόραση BNT, καταγράφει και προβάλλει ένα πολύ δύσκολο και πολυσύνθετο έργο και όλες τις δράσεις που αφορούν στην εφαρμογή του πιλοτικού μοντέλου «Ραδιοφωνικών Αυλών Πολιτισμού, Τουρισμού και Προστασίας του Περιβάλλοντος».

Να σημειώσουμε πως η έρευνα, μελέτη και σχεδιασμός των ”Ραδιοφωνικών Αυλών” είναι μια μεγάλη μελέτη του Μουσείου Ραδιοφωνίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη με υπεύθυνο τον Γ.Γ. του Μουσείου Γρηγόρη Βερροιώτη και των συνεργατών του, Anatoly Kostov τον πρόεδρο του Μουσείου Παναγιώτη Κίσκιλα, τους δημοσιογράφους Λένα Κυρόπουλος και Δημήτρη Κανναβό, Αλεξάνδρα Αγραφιώτη και όλων των εθελοντών που συνέβαλαν και συμβάλουν στο πιλοτικό διαδικτυακό Βαλκανικό Radio Strimnika. Στην καινοτομική εφαρμογή διάχυσης της πληροφορίας μέσα από το πιλοτικό διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό, σημαντική συμβολή είχε το Εθελοντικό Δημοσιογραφικό Δίκτυο Hellenic Media Group (HMG). Οι δράσεις που πραγματοποιούνται στην Αυλή είναι στην ευθύνη της Περιφερειακής Ένωσης Μεταρρυθμίσεων και Ανάπτυξης “Roden Krai” και του Κέντρου Χειροτεχνίας “Old Cherry” με έδρα το Kyustendil και υπεύθυνο τον Borislav Krumov.

Έρχεται η Athens Flying Week του Παναγιώτη Ποδηματά. Θα απολαύσουμε ένα ακόμη ωραίο event όπου θα δούμε το γαλλικό Rafale Solo Display σε μια μοναδική επίδειξη δύναμης & πτητικών ικανοτήτων! Να αναφέρουμε ότι ξεκίνησε και η αγορά των εισιτηρίων μόνο στο viva.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr