NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Brunch με χιώτικο μανταρίνι Citrus στο Donkey Breakfast της Θεσσαλονίκης

Brunch με χιώτικο μανταρίνι Citrus στο Donkey Breakfast της Θεσσαλονίκης

​Πρωινό με βάση το βραβευμένο γλυκό του κουταλιού φλούδα χιώτικου μανταρινιού Citrus προφέρει το Donkey Breakfast στη Θεσσαλονίκη.​​​

Εδώ και έναν χρόνο, το Donkey Breakfast έχει καταφέρει να γίνει ο N#1 αγαπημένος προορισμός για brunch. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε αφού η ιδιοκτήτρια Σέβη Βεντουλίδου ορμώμενη από την αγάπη της για τη δημιουργική κουζίνα, σχεδίασε ένα menu με πρωτότυπες gluten free, vegetarian ή vegan προτάσεις.

Το πιάτο περιλαμβάνει crispy pancake, λιωμένο camembert, προσούτο και γλυκό του κουταλιού φλούδα χιώτικου μανταρινιού Citrus. Η ιδέα πίσω από την συνταγή οφείλεται στο βραβευμένο chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη ο οποίος φημίζεται για τους απρόσμενους γευστικούς συνδυασμούς.

Η Citrus είναι μια ελληνική εταιρία με βασικό αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση διατροφικών προϊόντων με βάση τα ονομαστά εσπεριδοειδή της Χίου. Οι παραδοσιακές χιώτικες συνταγές, τα αρώματα και έλαια εσπεριδοειδών και μια μεγάλη αγκαλιά φροντίδας γύρω από τα προϊόντα Citrus εξασφαλίζουν τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα. Τα προϊόντα Citrus πωλούνται σε 80 σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλά συνεργαζόμενα e-shops που εμπορεύονται εκλεκτά ελληνικά προϊόντα. Εξίσου σημαντική είναι η παρουσία τους και στο εξωτερικό στις χώρες Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Δανία, Αμερική, Ιταλία, Γαλλία, Ρουμανία, Τσεχία, Φινλανδία και Βέλγιο.

Τα προϊόντα Citrus έχουν συγκεντρώσει πλήθος βραβεύσεων. Κάθε χρόνο, από το 2016, οι μοναδικές γεύσεις Citrus βραβεύονται από τον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards», που αποτελεί σημείο αναφοράς για τα gourmet τρόφιμα και έχει χαρακτηριστεί ως «Όσκαρ της γεύσης». Μάλιστα, το Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χιώτικου Μανταρινιού έχει αναδειχθεί στα 50 καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards» 2017. Συνολικά, σήμερα μετρούν 16 βραβευμένα προϊόντα – με πιο πρόσφατο, την Πίτα Φρούτου Πορτοκάλι και Σοκολάτα Citrus, η οποία βραβεύτηκε με 2 αστέρια για το 2020.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr