NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Πόθεν έσχες: Στη δημοσιότητα 1.114 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης πολιτικών [link]

Πόθεν έσχες: Στη δημοσιότητα 1.114 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης πολιτικών [link]

Δημοσιεύονται οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του έτους 2020 (χρήση 2019) από την Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης

Δημοσιεύονται σήμερα, 29 Ιουλίου 2021, οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του έτους 2020 (χρήση 2019), των προσώπων των περιπτώσεων α΄ έως και ε΄ της παρ. 1 του άρθρου 1 του Ν.3213/2003 όπως ισχύει, στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων.

Η δημοσίευση των ανέλεγκτων δηλώσεων γίνεται όπως προβλέπει ο νόμος «σε κάθε περίπτωση, εντός τριών μηνών από την πάροδο της προθεσμίας των ενενήντα ημερών μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής τους (παρ. 2 του άρθρου 2 του ν. 3213/2003)» που φέτος ήταν 30 Απριλίου 2021.

Το πλήθος των δηλώσεων που κατατέθηκαν και δημοσιεύονται είναι συνολικά 1.114.

Οι δηλώσεις είναι: Πρωθυπουργού - Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων (που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση) – Υπουργών - αναπληρωτών Υπουργών – Υφυπουργών – βουλευτών - ευρωβουλευτών-Περιφερειαρχών - Δήμαρχων - όσων διαχειρίζονται τα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση.

Δείτε τις στο hellenicparliament.gr/Organosi-kai-Leitourgia/epitropi-elegxou-ton-oikonomikon-ton-komaton-kai-ton-vouleftwn/Diloseis-Periousiakis-Katastasis2020.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr