NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η LG κάνει την έκπληξη - Ξεκινάει την πώληση προϊόντων της Apple

Η LG κάνει την έκπληξη - Ξεκινάει την πώληση προϊόντων της Apple
29_07_2021 | 13:29 29_07_2021 | 13:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

Η LG Electronics θα ξεκινήσει την πώληση προϊόντων της Apple, όπως τα iPhone, στα καταστήματά της στη Νότια Κορέα.

Ο κατασκευαστής ηλεκτρονικών ειδών της Νότιας Κορέας αντιμετώπισε αρχικά αντίσταση από τοπικούς διανομείς σχετικά με το σχέδιο, το οποίο θεωρήθηκε ότι αποτελεί παραβίαση μιας συμφωνίας που απέτρεψε την αντιανταγωνιστική συμπεριφορά από την LG και τη Samsung.

Το 2018, οι δύο εταιρείες τεχνολογίας της Νότιας Κορέας συμφώνησαν να διαθέτουν μόνο τα δικά τους brands τηλεφώνων τους στα καταστήματα τους, προκειμένου να αποφύγουν τον ανταγωνισμό με μικρότερους διανομείς τηλεφώνων.

Αλλά η ένωση που εκπροσωπεί τους μικρότερους διανομείς δήλωσε ότι υπέγραψε ανανεωμένο συμβόλαιο με την LG, που επιτρέπει τώρα στη νοτιοκορεάτικη εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών ειδών να πουλά τηλέφωνα από άλλες μάρκες.

Η LG αναμένεται να ξεκινήσει την πώληση iPhone σε μερικά από τα καταστήματά της τον Αύγουστο. Η εταιρεία αναμένεται επίσης να διαθέτει και άλλα προϊόντα της Apple, όπως το Apple Watch.

Η LG διαθέτει περίπου 400 καταστήματα στη χώρα. Αυτά διέθεταν smartphones με την υπογραφή της, έως ότου η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την συγκεκριμένη αγορά.

Η έξοδος από την επιχείρηση κινητής τηλεφωνίας αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος αυτού του μήνα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr