NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

8th 100% Hotel Design Awards 2021 - Σε εξέλιξη η διαδικασία συγκέντρωσης και αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων

8th 100% Hotel Design Awards 2021 - Σε εξέλιξη η διαδικασία συγκέντρωσης και αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων

Ο κορυφαίος διαγωνισμός ξενοδοχειακού Design, τα 100% Hotel Design Awards του 100% Hotel Show, επιστρέφει δυναμικά για ακόμη μία χρονιά με ιδιαίτερα εντυπωσιακές συμμετοχές.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα 100% Hotel Design Awards, που κάθε χρόνο διοργανώνονται από το 100% Hotel Show, σε συνεργασία με μία επίλεκτη κάθε φορά κριτική επιτροπή, έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ο διαγωνισμός κάθε χρόνο αυξάνει θεαματικά τη δυναμική του και το ίδιο αναμένεται να γίνει και φέτος, ενώ για άλλη μια χρονιά η διοργάνωση στοχεύει στο να αναδείξει μερικά από τα σημαντικότερα ξενοδοχειακά έργα.

Μετά την παράταση που δόθηκε για την υποβολή συμμετοχής και την ταυτόχρονη αποστολή του υλικού (κάτι που θεωρήθηκε αναγκαίο λόγω του έντονου ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα 100% Hotel Design Awards 2021, και κατόπιν των σχετικών αιτημάτων που έλαβε η διοργανώτρια εταιρεία), ο αριθμός των φετινών συμμετοχών έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Παράλληλα, συνεχίζεται η συγκέντρωση των υποψηφιοτήτων από τις προτάσεις των Nominators της φετινής διαδικασίας. Οι Nominators είναι εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο των media του τουρισμού, του design και της αρχιτεκτονικής, που λειτουργούν ως πρεσβευτές του διαγωνισμού, προτείνοντας υποψήφιους για την Κριτική Επιτροπή, αλλά και έργα για συμμετοχή στα “100% Hotel Design Awards” (είτε από τα αρχιτεκτονικά γραφεία που επιμελήθηκαν τα projects, είτε από τις ίδιες τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις).

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η διαδικασία της αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων, ώστε να δημιουργηθεί η βραχεία λίστα των φιναλίστ του διαγωνισμού. Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής, αλλά και το Κοινό, θα κληθούν να επιλέξουν τους νικητές των 100% Hotel Design Awards 2021, ανάμεσα στις συμμετοχές αυτής της βραχείας λίστας.

Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός “100% Hotel Design Awards”, που διοργανώνεται από το 100% Hotel Show, αποτελεί τον δυναμικότερο θεσμό για το ελληνικό ξενοδοχειακό Design, και έχει ως στόχο να:

  • Αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο καλός σχεδιασμός στη δημιουργία αλλά και την ανακαίνιση ξενοδοχείων, μέσα από την αξιολόγηση και την προβολή πρόσφατα υλοποιημένου έργου.
  • Παρουσιάσει τις νέες τάσεις στον ξενοδοχειακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και να επιβραβεύσει τις πρακτικές που δημιουργούν ανταγωνιστικά ξενοδοχεία, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Ημερομηνίες

  • Αξιολόγηση συμμετοχών: 30 Αυγούστου 2021
  • Ανακοίνωση short listed υποψηφιοτήτων: 20 Σεπτεμβρίου 2021
  • Ψηφοφορία Κοινού: 19-22 Νοεμβρίου 2021
  • Έκθεση short listed συμμετοχών: 19-22 Νοεμβρίου 2021 κατά τη διάρκεια της Έκθεσης 100% Hotel Show 2021
  • Τελετή Βράβευσης: 19 Νοεμβρίου 2021

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα 100% Hotel Design Awards, καθώς και οπτικό υλικό από τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο +30 2109408714 ή στο info@hotelshow.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr