NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού η παρουσία στην έκθεση CES 2022

Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού η παρουσία στην έκθεση CES 2022
18_08_2021 | 14:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Events

Όσοι θα παρευρεθούν στην μεγάλη τεχνολογική έκθεση CES 2022 στο Λας Βέγκας θα πρέπει να παρουσιάσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του COVID-19, όπως ανακοίνωσε ο Consumer Technology Association.

Η απόφαση έρχεται καθώς η ετήσια εκδήλωση τεχνολογίας θα καλωσορίσει για άλλη μια φορά τους ανθρώπους στο Λας Βέγκας με φυσική παρουσία, αφού πραγματοποίησε μια ολοκληρωτικά ψηφιακή διάσκεψη το 2021 λόγω της πανδημίας.

«Όλοι παίζουμε ρόλο στο τερματισμό της πανδημίας μέσω της ενθάρρυνσης των εμβολιασμών και της εφαρμογής των σωστών πρωτοκόλλων ασφαλείας», τόνισε ο Gary Shapiro, πρόεδρος της CTA. «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας, απαιτώντας απόδειξη εμβολιασμού για την παρακολούθηση της CES 2022 στο Λας Βέγκας».

Η CTA δήλωσε ότι θα ακολουθήσει τα συνιστώμενα μέτρα ασφαλείας από το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και θα μπορούσε να ανακοινώσει τροποποιημένα πρωτόκολλα. Η ένωση είπε επίσης ότι αξιολογεί εάν θα αποδεχθεί την απόδειξη τεστ αντισωμάτων ως εναλλακτική λύση.

Πάνω από 1.000 εταιρείες - συμπεριλαμβανομένων των Amazon, AMD, AT&T, Daimler AG, Dell, Google, Hyundai, IBM, Intel, Lenovo, LG, Panasonic, Qualcomm, Samsung και Sony - θα συμμετέχουν στην εκδήλωση, σύμφωνα με την CTA. Εκτός από την φυσική εκδήλωση στο Λας Βέγκας, η CES 2022 θα περιλαμβάνει και ψηφιακή, που θα λειτουργεί παράλληλα.

Η CES 2022 θα πραγματοποιηθεί 5-8 Ιανουαρίου, με media days στις 3-4 Ιανουαρίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr