Διεθνή

Smartphone πήρε φωτιά και οδήγησε στην εκκένωση ολόκληρης πτήσης

Κοινοποιήστε

Σχολιάστε

Διαβάζεται σε 2 λεπτά

Smartphone πήρε φωτιά και οδήγησε στην εκκένωση ολόκληρης πτήσης
epixeiro

25/08/2021 | 10:44

epixeiro

08/08/2025 | 10:15

Το κινητό τηλέφωνο ενός επιβάτη πήρε φωτιά μέσα στην καμπίνα πτήσης της Alaska Airlines από τη Νέα Ορλεάνη στο Σιάτλ, που είχε προσγειωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σιάτλ το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον Perry Cooper, εκπρόσωπο του αεροδρομίου του Σιάτλ, επρόκειτο για ένα Samsung Galaxy A21.

«Μετά από πολύ αναζήτηση, μπορώ να σας πω ότι το τηλέφωνο κάηκε και δεν αναγνωριζόταν», είπε ο Cooper σε ένα email. «Ωστόσο, ο επιβάτης είπε ότι το τηλέφωνο ήταν ένα Samsung Galaxy A21. Και πάλι, δεν μπορούσαμε να το επιβεβαιώσουμε κοιτάζοντας τα υπολείμματα της συσκευής».

Ένα tweet από το αεροδρόμιο του Σιάτλ ανέφερε ότι 128 επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στον τερματικό σταθμό.

Δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί και καμία επίπτωση στις λειτουργίες του αεροδρομίου.