NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες
ανάγνωση

64,9 δισεκατομμύρια ξόδεψαν οι χρήστες σε εφαρμογές για κινητά

64,9 δισεκατομμύρια ξόδεψαν οι χρήστες σε εφαρμογές για κινητά

Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι οι καταναλωτές παγκοσμίως δαπάνησαν 41,5 δισεκατομμύρια δολάρια στο App Store της Apple στο πρώτο εξάμηνο του 2021, ποσό σχεδόν διπλάσιο από εκείνο του Google Play Store.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Finbold, οι καταναλωτές ξόδεψαν περίπου 41,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε εφαρμογές από το Apple App Store κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2021, ποσό σχεδόν διπλάσιο σε σύγκριση με τα 23,4 δισεκατομμύρια δολάρια που δαπάνησαν οι χρήστες Android.

Οι δαπάνες στο Apple App Store για το Α ’εξάμηνο αντιπροσωπεύουν αύξηση 22,05% από την αντίστοιχη περίοδο του 2020. Συνολικά, οι δαπάνες στις δύο πλατφόρμες σημείωσαν αύξηση 24,8%, σε ετήσια βάση, φτάνοντας συνολικά 64,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η έκθεση δείχνει ότι παρόλο που οι δαπάνες για το App Store παρέμειναν σε υψηλά επίπεδα, το Google Play φαίνεται να φτάνει τον αντίπαλο του, καταγράφοντας τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης μεταξύ του πρώτου εξαμήνου 2020 και του πρώτου εξαμήνου 2021: 30% ετησίως.

Έτσι, ακόμη και με το App Store να λειτουργεί πολύ καλύτερα, «το Android άνθισε καθώς η πανδημία παρέμεινε επίμονη σε χώρες με πληθυσμό που χρησιμοποιεί Android».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr