NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Η Ελλάδα αποκτά εθνική στρατηγική στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης

Η Ελλάδα αποκτά εθνική στρατηγική στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης

Σε διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών στο πλαίσιο του έργου «Μελέτη ωρίμανσης έργου για την υλοποίηση της Εθνικής Στρατηγικής για την Τεχνητή Νοημοσύνη» προχώρησε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το έργο είναι συνολικής προϋπολογισθείσας αξίας 148.800 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ, ενώ κριτήριο ανάθεσης αποτελεί η πλέον συμφέρουσα, από οικονομική άποψη, προσφορά, βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η εκπόνηση μελέτης με θέμα «Υλοποίηση της Εθνικής Στρατηγικής για την Τεχνητή Νοημοσύνη, μέσω της οποίας θα καθοριστούν οι μηχανισμοί σχεδιασμού και υλοποίησης δράσεων τεχνητής νοημοσύνης στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ, οι τρόποι προσέλκυσης επενδύσεων και οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για την υιοθέτηση της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ) σε ώριμους τομείς πολιτικής, ο τρόπος παρακολούθησης των δράσεων αυτών και γενικότερα ο τρόπος με τον οποίο ο μηχανισμός διαχείρισης θα ανταποκριθεί με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις ανάγκες υλοποίησης έργων για την εφαρμογή της Εθνικής Στρατηγικής για την ΤΝ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Δευτέρα 13-9-2021 και ώρα 13:00. Ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών: Παρασκευή 17-9-2021 και ώρα 13.00 π.μ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr