NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Facebook θα περιορίσει το πολιτικό περιεχόμενο - Αλλαγές στο «engagement»

Το Facebook θα περιορίσει το πολιτικό περιεχόμενο - Αλλαγές στο «engagement»

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, το Facebook σχεδιάζει να περιορίσει την προβολή περιεχομένου πολιτικής και τρέχοντων γεγονότων στο News Feed, βάσει αρνητικών σχολίων των χρηστών.

Η πλατφόρμα σχεδιάζει, επίσης, να επεκτείνει τις δοκιμές για να περιορίσει τον όγκο του πολιτικού περιεχομένου που βλέπουν οι άνθρωποι στο News Feed σε περισσότερες χώρες, εκτός των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρεται, οι αλλαγές θα μπορούσαν να μειώσουν την επισκεψιμότητα σε ορισμένους εκδότες ειδήσεων, ιδιαίτερα σε εταιρείες που δημοσιεύουν πολλά θέματα με πολιτικό περιεχόμενο.

Το Facebook αναμένεται πως θα επεκτείνει μερικές από τις τρέχουσες δοκιμές στο News Feed που δίνουν λιγότερη έμφαση σε ορισμένα «σήματα αφοσίωσης», όπως η πιθανότητα ένας χρήστης να μοιραστεί ή να σχολιάσει μια ανάρτηση, στον αλγόριθμο κατάταξής του.

Αντ 'αυτού, θα αρχίσει να δίνει μεγαλύτερη έμφαση σε άλλους τύπους σχολίων, όπως οι απαντήσεις σε έρευνες.

Η εταιρεία θα ξεκινήσει επίσης δοκιμές για τον περιορισμό του πολιτικού περιεχομένου σε πολλές νέες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κόστα Ρίκα, της Σουηδίας, της Ισπανίας και της Ιρλανδίας.

Νωρίτερα φέτος, άρχισε τις δοκιμές γύρω από το περιορισμένο πολιτικό περιεχόμενο στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βραζιλία και την Ινδονησία. Τον Ιανουάριο, ανέφερε ότι θα σταματήσει να παρέχει συστάσεις στους χρήστες για ένταξη σε ομάδες πολιτικού περιεχομένου.

Τα σχόλια των χρηστών έδειξαν ότι αυτές οι αλλαγές τους άρεσαν.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr