NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Amazon κάνει το βήμα, παρουσιάζει τις πρώτες έξυπνες τηλεοράσεις της

Η Amazon κάνει το βήμα, παρουσιάζει τις πρώτες έξυπνες τηλεοράσεις της

Μετά από χρόνια πώλησης συσκευών Fire TV που συνδέονται σε HDTV τρίτων κατασκευαστών και συνεργασιών για προϊόντα που βασίζονται στο Fire TV, ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου, η Amazon, κυκλοφορεί τις πρώτες του τηλεοράσεις.

Πρόκειται για την Amazon Fire TV Omni Series (από 410 δολάρια και πάνω), η οποία παρέχει φωνητική πλοήγηση Alexa και τη σειρά έξυπνων τηλεοράσεων 4-Series (από 370 δολάρια και άνω). Η διάθεση τους αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Οι νέες συσκευές προσφέρουν στους πελάτες περισσότερες επιλογές και θα επιτρέψουν στην εταιρεία να ενσωματώσει πιο εύκολα νέες δυνατότητες, σύμφωνα με τον Daniel Rausch, αντιπρόεδρο του τμήματος ψυχαγωγίας συσκευών και υπηρεσιών της Amazon.

«Στην Amazon, η επιλογή είναι σημαντική», είπε. Άλλωστε, πουλώντας τις δικές της τηλεοράσεις, η Amazon θα μπορεί να συλλέγει ένα ευρύτερο σύνολο δεδομένων προβολής.

Με τη σειρά Fire TV Omni, «ξαναβλέπουμε τι μπορεί να κάνει μια τηλεόραση χτίζοντας την με δύο από τις πιο δημοφιλείς εμπειρίες μας στον πυρήνα -την έξυπνη, πάντα διαθέσιμη δύναμη της Alexa και την προώθηση περιεχομένου του Fire TV», πρόσθεσε ο Rausch. Αρνήθηκε να προσδιορίσει τους συνεργάτες της εταιρείας για την κατασκευή.

Οι τηλεοράσεις θα είναι διαθέσιμες από τον επόμενο μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποκλειστικά στο amazon.com και στο Best Buy.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr