NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Κακή μέρα για τον Zuckerberg, μετά την απώλεια 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Κακή μέρα για τον Zuckerberg, μετά την απώλεια 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων
05_10_2021 | 11:17 05_10_2021 | 11:19
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

​Ο Mark Zuckerberg έχασε πάνω από 6 δισεκατομμύρια δολάρια σε λίγες ώρες, χάνοντας μερικές θέσεις στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ήρθε μετά από τις δηλώσεις που έκανε η Frances Haugen, αναφερόμενη στο πως το Facebook δίνει προτεραιότητα στα χρήματα έναντι της ασφάλειας των χρηστών του.

Οι απώλειες για τον Zuckerberg προκλήθηκαν και μετά από μια διακοπή λειτουργίας στο Facebook, όπου έκλεισε η πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των Instagram, WhatsApp, ακόμη και του Oculus.

Τα δύο προαναφερθέντα θέματα είχαν ως αποτέλεσμα ένα selloff, με αποτέλεσμα η μετοχή του Facebook να πέσει κατά 4,9%, κάτι που προστέθηκε σε μια πτώση της τάξεως του 15% από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Αυτή η πτώση της αξίας πήρε την καθαρή αξία του Zuckerberg στα 121,6 δισεκατομμύρια, κάτω από εκείνη του Bill Gates, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στο νούμερο 5 του Δείκτη Δισεκατομμυριούχων του Bloomberg.

Η χθεσινή ενδέχεται να είναι μία από τις χειρότερες διακοπές λειτουργίας του Facebook στην ιστορία της εταιρείας. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο υποδομής, Santosh Janardhan, η διακοπή ήταν αποτέλεσμα μιας προβληματικής ρύθμισης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr