NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το HBO Max, η νέα πλατφόρμα της WarnerMedia, έρχεται και στην Ελλάδα

Το HBO Max, η νέα πλατφόρμα της WarnerMedia, έρχεται και στην Ελλάδα

​Το HBO Max, η streaming πλατφόρμα της WarnerMedia, έρχεται και στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, προσφέροντας ψυχαγωγία, ταινίες, παιδικά προγράμματα και πρωτότυπες σειρές από τις Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network και Max Originals, σε ένα σημείο, για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Το HBO Max ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία του θα είναι διαθέσιμη σε 27 περιοχές κατά την αρχική φάση της ευρωπαϊκής του διάθεσης. Θα διατεθεί πρώτα στη Σουηδία, τη Δανία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία, την Ισπανία και την Ανδόρα στις 26 Οκτωβρίου 2021 και στη συνέχεια στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και την Πορτογαλία το 2022.

Το HBO Max θα φτάσει, επίσης, σε επτά επιπλέον χώρες το επόμενο έτος, συμπεριλαμβανομένων των Ολλανδία, Τουρκία, Ελλάδα, Ισλανδία, Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία.

«Το HBO Max έρχεται στην Ευρώπη, φέρνοντας μαζί του τις καλύτερες ταινίες και σειρές από τα 100 χρόνια της Warner Bros. μαζί με τα HBO, Max Originals, DC και Cartoon Network», δήλωσε ο Johannes Larcher, επικεφαλής του HBO Max International.

«Από τα Singin 'in the Rain to The Matrix, Game of Thrones έως τα Mare of Easttown, The Flight Attendant και τα Gossip Girl, Superman, The Joker, Bugs Bunny, Scooby Doo, έχουμε πραγματικά κάτι για να απολαύσουν όλοι στην οικογένεια, με ανώτερη εμπειρία θέασης. Σύντομα το HBO Max θα έχει ενεργοποιηθεί σε 27 περιοχές στην Ευρώπη και 67 σε όλο τον κόσμο - και δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, με πολλά ακόμη να έρχονται καθώς φιλοδοξούμε να είμαστε παρόντες σε 190 περιοχές έως το 2026».

Οι τίτλοι της Warner Bros περιλαμβάνουν τα Harry Potter, Godzilla vs. Kong, Dunkirk, The Lord of the Rings, The Shining και A Clockwork Orange. Υπάρχουν ταινίες της DC όπως τα The Joker, Wonder Woman 1984, Aquaman, Batman v Superman και Justice League, προγράμματα του HBO όπως τα Game of Thrones, The Sopranos, Succession, Scenes from A Marriage, The Undoing, Sex and the City και Euphoria. Τα Hit Max Originals περιλαμβάνουν τα The Flight Attendant, Gossip Girl, Raised by Wolves και Friends: The Reunion.

Το HBO Max αναφέρεται πως θα έχει ελκυστική τιμή, με μια νέα ετήσια συνδρομή που θα προσφέρει 12μηνη πρόσβαση στην τιμή των οκτώ μηνών, αντιπροσωπεύοντας εξοικονόμηση άνω του 30% και μειώνοντας το μηνιαίο κόστος σε περίπου 5,99 € στην Ισπανία και τη Φινλανδία. Επιπλέον, ειδικές προσφορές για νέους πελάτες θα ανακοινωθούν πριν από την έναρξη της υπηρεσίας στις 26 Οκτωβρίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr