NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Amazon εγκαταλείπει το σχέδιο επιστροφής στο γραφείο - Επ 'αόριστον από το σπίτι

Η Amazon εγκαταλείπει το σχέδιο επιστροφής στο γραφείο - Επ 'αόριστον από το σπίτι
15_10_2021 | 16:10 15_10_2021 | 16:11
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

​Σε ένα μήνυμα προς τους υπαλλήλους της Amazon, ο CEO, Andy Jassy, είπε ότι η εταιρεία δεν θα απαιτήσει από τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στο γραφείο.

«Σε μια εταιρεία του μεγέθους μας, δεν υπάρχει μια προσέγγιση που να ταιριάζει σε όλους για το πώς κάθε ομάδα λειτουργεί καλύτερα», τόνισε ο Jassy.

Πριν από αυτήν την ανακοίνωση, η Amazon σχεδίαζε να απαιτήσει από κάποιους εργαζόμενους της να βρίσκονται στο γραφείο τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα, από τον Ιανουάριο του 2022, εκτός ειδικής άδειας. Το αρχικό σχέδιο ήταν να επιστρέψουν τον Σεπτέμβριο.

Τώρα, όπως τόνισε ο Jassy, «θα αφήσουμε αυτήν την απόφαση στις μεμονωμένες ομάδες».

Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να έχουν τη δυνατότητα να περνούν έως και τέσσερις εβδομάδες δουλεύοντας εξ αποστάσεως από οποιαδήποτε τοποθεσία στη χώρα τους, αλλά ο Jassy είπε ότι θα πρέπει να ζουν το μεγαλύτερο μέρος του έτους σε ένα μέρος όπου μπορούν να φτάσουν στο γραφείο για μια συνάντηση.

«Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλοι θα συνεχίσουμε να αξιολογούμαστε από τον τρόπο με τον οποίο παραδίδουμε στους πελάτες, ανεξάρτητα από το πού εκτελείται η εργασία», είπε.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr