NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το «MITEF Greece Startup Competition 2022»

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το «MITEF Greece Startup Competition 2022»

​Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τον όγδοο διαγωνισμό νεοφυούς επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, «MITEF Greece Startup Competition 2022».​

Το MIT Enterprise Forum Greece για 8η συνεχή χρονιά διοργανώνει το «MITEF Greece Startup Competition 2022», διαγωνισμό που στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη, την ποιοτική αναβάθμιση, αλλά και τη διεθνή διασύνδεση των νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων που καινοτομούν στο χώρο της Τεχνολογίας.

Ο διαγωνισμός έχει καθιερωθεί στη χώρα μας ως ένα από τα κορυφαία προγράμματα επιτάχυνσης, με στόχο την ανάδειξη και βράβευση ταλαντούχων και φιλόδοξων ομάδων και την προβολή τους διεθνώς, μέσα από το διεθνές μας δίκτυο.

Έχουμε επιταχύνει 177 ελληνικές νεοφυείς εταιρείες τεχνολογίας με πάνω από 550 ιδρυτές. 57 από αυτές επεκτείνονται παγκοσμίως, αναπτύσσονται γρήγορα, και έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 60εκ. δολάρια από τοπικούς και διεθνείς επενδυτές. Δραστηριοποιούνται σε πολλές χώρες της Ευρώπης, Αμερικής και Ασίας, απασχολούν πάνω από 680 υπαλλήλους και έχουν αθροιστικό κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 47 εκ.δολάρια.

Όσοι επιλεγούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες (business skills workshops), αλλά και να λάβουν έμπρακτη καθοδήγηση (mentoring) από επαγγελματίες διεθνούς αναγνώρισης και κύρους, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Παράλληλα, θα διερευνήσουν τις δυνατότητες νέων συνεργασιών και χρηματοδότησης που θα συμβάλλουν θετικά στην αναπτυξιακή πορεία τους στη διεθνή αγορά. Οι νικητές θα κατακτήσουν έπαθλα και υποστηρικτικές υπηρεσίες που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας τους.

Ο φετινός διαγωνισμός θα περιλαμβάνει τέσσερις θεματικές ενότητες: «General», «Energy» «Life Sciences» & «Transportation, Μaritime & Logistics».

Tο MITEF Greece έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την Δημόσια Υγεία και ασφάλεια των συνεργατών και συμμετεχόντων, ενημερώνει ότι και η φετινή διοργάνωση του διαγωνισμού «MITEF Greece Startup Competition 2022», θα διεξαχθεί διαδικτυακά.

Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων ανοίγει 18 Οκτωβρίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά, στους ακόλουθους συνδέσμους:

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr