NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Microsoft προσφέρει τη δυνατότητα δοκιμής Android apps στα Windows 11

Η Microsoft προσφέρει τη δυνατότητα δοκιμής Android apps στα Windows 11

​Η Microsoft επιτρέπει πλέον στους beta testers των Windows 11 να δοκιμάσουν την λειτουργία εφαρμογών Android στο γνωστό desktop λειτουργικό σύστημα.

Μια preview έκδοση του Windows Subsystem for Android είναι διαθέσιμη στους beta δοκιμαστές των Windows 11, παρέχοντας πρόσβαση σε εφαρμογές από το Amazon Appstore. Οι beta testers με επεξεργαστές Intel, AMD και Qualcomm θα μπορούν να δοκιμάσουν εφαρμογές Android στα Windows 11.

Οι εφαρμογές μπορούν να φορτωθούν μέσω του Microsoft Store, το οποίο θα δείχνει μια ποικιλία εφαρμογών που στη συνέχεια θα οδηγούν προς το Amazon Appstore για φόρτωση και εγκατάσταση. Οι εφαρμογές Android μπορούν να εκτελούνται δίπλα-δίπλα με άλλες εφαρμογές των Windows και είναι επίσης ενσωματωμένες στο Alt + Tab και την προβολή εργασιών, ενώ μπορούν να καρφιτσωθούν στην Έναρξη.

«Μπορείτε να δείτε ειδοποιήσεις από ειδοποιήσεις εφαρμογών Android στο Κέντρο δράσης ή να μοιραστείτε το πρόχειρό σας μεταξύ μιας εφαρμογής Windows και μιας εφαρμογής Android», εξηγεί η ομάδα Android των Windows 11. «Έχουμε αναπτύξει την εμπειρία με γνώμονα την προσβασιμότητα. Πολλές ρυθμίσεις προσβασιμότητας των Windows ισχύουν για εφαρμογές Android και συνεργαζόμαστε με την Amazon για να προσφέρουμε περισσότερες βελτιώσεις».

Η Microsoft συνεργάστηκε με την Amazon για την επιμέλεια 50 εφαρμογών για δοκιμή στα Windows 11. Αυτές περιλαμβάνουν παιχνίδια για κινητά όπως το Lords Mobile, το June’s Journey και το Coin Master. Υπάρχουν επίσης εφαρμογές ανάγνωσης όπως το Kindle και παιδικές εφαρμογές όπως το Lego Duplo World ή το Khan Academy Kids.

Οι πενήντα εφαρμογές είναι μια μικρή επιλογή από τις περισσότερες από 3 εκατομμύρια εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και ακόμη και τις περισσότερες από 600.000 στο Appstore της Amazon. Δεν είναι σαφές πόσες εφαρμογές Android θα είναι διαθέσιμες μόλις αυτή η διατεθεί ξεκινήσει ευρέως για τα Windows 11.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr