NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Edenred: Νέο μοντέλο logistics με νέα ψηφιακή κάρτα προνομίων - Συνεργασία με την Inform Λύκος

Edenred: Νέο μοντέλο logistics με νέα ψηφιακή κάρτα προνομίων - Συνεργασία με την Inform Λύκος

Πλήρη μετασχηματισμό του μοντέλου των logistics ξεκινά η Edenred, στοχεύοντας στη μείωση του κόστους λειτουργίας του προμηθευτή και πελάτη, από 50 μέχρι και 100% δηλώνει στο epixeiro.gr, ο Γιάννης Κολοβός, Διευθύνων Σύμβουλος στην Edenred, ενώ από αύριο 22 Οκτωβρίου 2021, η εταιρεία ξεκινά την παραγωγή των πλαστικοποιημένων καρτών στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Inform Λύκος.

Η Edenred, με την έκδοση της νέας 100% ψηφιακής κάρτας προνομίων για επιχειρήσεις, εξαλείφει την διαχείριση και τα κόστη που σχετίζονται με την εφοδιαστική αλυσίδα της υπηρεσίας, όπως είναι η έκδοση, η εκτύπωση, η μεταφορά, η χρήση χάρτινου φακέλου, η διανομή του φακέλου σε πλαστικοποιημένη σακούλα μέσω ταχυμεταφορέων, η παραλαβή από τον πελάτη και η επαναδιανομή στον τελικό χρήστη.

Σε δύο βήματα

Το νέο μοντέλο των logistics της ψηφιακής κάρτας λειτουργεί σε δύο βήματα «από τον προμηθευτή που είναι η Edenred, κατευθείαν στον χρήστη» διευκρινίζει ο κος Κολοβός. Συγκεκριμένα: «αποστολή στοιχείων κάρτας με email και άμεση ενεργοποίηση μέσω του MyEdenred®app για mobile συναλλαγές». Σημειώνει ότι η εξαργύρωση των παροχών γίνεται σε όλη την Ελλάδα, σε φυσικά ή διαδικτυακά καταστήματα.

Ερωτώμενος σχετικά με την ασφάλεια κατά την διαχείριση υπογραμμίζει ότι «οι συναλλαγές διεκπεραιώνονται με τη μεγαλύτερη ασφάλεια, χρησιμοποιώντας για τη διαχείριση της κάρτας βιομετρικά δεδομένα, ενώ η αποθήκευση των στοιχείων γίνονται στο cloud.

Η Edenred, ως ψηφιακή πλατφόρμα στον τομέα των υπηρεσιών και πληρωμών προς επιχειρήσεις, έκανε ένα σημαντικό βήμα στην Ελλάδα, καθώς γίνεται η 5η χώρα, ανάμεσα στις συνολικά 46 του Ομίλου, που παρέχει μία 100% digital υπηρεσία πληρωμών με αφετηρία την πρωτοποριακή άυλη κάρτα Ticket Restaurant ZERO.

Έχει δρομολογήσει τη μετάβαση του συνόλου των υπηρεσιών του χαρτοφυλακίου της σε κάρτες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, ενώ είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που καινοτομεί και προχωρά σε μία τέτοια κίνηση για όλες τις υπηρεσίες της.

Σε τρεις άξονες το χαρτοφυλάκιο της

Το χαρτοφυλάκιο B2B2C υπηρεσιών της έχει χτιστεί σε 3 επιχειρηματικούς άξονες (Παροχές εργαζομένων, Fleet & Mobility, Κίνητρα και Επιβράβευση).

Η εταιρεία σήμερα συνεργάζεται με περισσότερες από 6.000 εταιρείες στην ελληνική αγορά και 10.000 σημεία εξαργύρωσης.

Μαζί με τις ομαδικές ασφαλίσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προγράμματα παροχής υπηρεσιών εργαζομένων μαζί με τις ομαδικές ασφαλίσεις ζωής και υγείας προσωπικού ενισχύουν την αφοσίωση των εργαζομένων προς την επιχείρηση που εργάζονται. Καταλαμβάνουν ελάχιστα στο μισθολογικό κόστος, ενώ μπορεί να αποτελέσουν φορολογικό κίνητρο για μία επιχείρηση.

EBITDA μεταξύ 620 - 670 εκατ. για την οικονομική χρήση 2021

Κατά τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το epixeiro.gr από τον Nasdag και την LeFigaro o Γαλλικός Όμιλος Edenred αναμένει για την οικονομική χρήση 2021 EBITDA μεταξύ 620 - 670 εκατομμυρίων, ξεπερνώντας τις προσδοκίες.

Τα έσοδα του Ομίλου κατά το τρίτο τρίμηνο 2021 αυξήθηκαν 12,6% συγκριτικά με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2020 στα 405 εκατομμύρια ευρώ. Στο εννεάμηνο του 2021 τα έσοδα του Ομίλου αυξήθηκαν 14,3% στο 1.162 δισ. ευρώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr