NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Hertz παραγγέλνει 100.000 Tesla, σε συμφωνία 4,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Hertz παραγγέλνει 100.000 Tesla, σε συμφωνία 4,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Hertz ανακοίνωσε ότι έχει καταθέσει παραγγελία για 100.000 Tesla, σε μια ένδειξη αυξανόμενης δυναμικής στη στροφή προς τα ηλεκτρικά οχήματα.

Η παραγγελία, η οποία αναμένεται να παραδοθεί μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, θα δώσει στην Hertz έναν από τους μεγαλύτερους στόλους ενοικίασης ηλεκτρικών οχημάτων στον κόσμο.

Η εταιρεία, η οποία διέφυγε από τη χρεοκοπία το καλοκαίρι, δήλωσε ότι συνεργάζεται με τον αθλητή Tom Brady για να προωθήσει τις παροχές της γύρω από τα ηλεκτροκίνητα.

«Τα ηλεκτρικά οχήματα είναι πλέον mainstream και τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση και ενδιαφέρον», δήλωσε ο Mark Fields, μεταβατικός διευθύνων σύμβουλος της Hertz, σε δελτίο τύπου.

«Η νέα Hertz θα πρωτοστατήσει ως εταιρεία κινητικότητας, ξεκινώντας με τον μεγαλύτερο στόλο ενοικίασης EV στη Βόρεια Αμερική και τη δέσμευσή μας να αυξήσουμε τον στόλο μας EV και να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία ενοικίασης και φόρτισης για πελάτες και επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο».

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε την αξία της συμφωνίας. Το Bloomberg, το οποίο ανέφερε την εξέλιξη πριν από την ανακοίνωση, είπε ότι η παραγγελία θα αποφέρει έσοδα περίπου 4,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Tesla.

Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων απαιτούν συνήθως μεγάλες εκπτώσεις για παραγγελίες μεγάλων οχημάτων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr