NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Netflix αλλάζει: Εισέρχεται, επίσημα, στην αγορά των video games

Το Netflix αλλάζει: Εισέρχεται, επίσημα, στην αγορά των video games

​Το Netflix ξεκίνησε τη διάθεση video games για κινητά, ωθώντας τον κολοσσό του streaming σε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς αναζητά πρόσθετους τρόπους για να κερδίσει και να διατηρήσει συνδρομητές.

Οι συνδρομητές της πλατφόρμας έχουν την επιλογή να παίξουν πέντε διαφορετικά παιχνίδια στην εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων των "Stranger Things: 1984", "Stranger Things 3: The Game", "Shooting Hoops", "Card Blast" και "Teeter Up".

Τα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν πρώτα για συσκευές Android και αργότερα θα είναι διαθέσιμα στο iOS της Apple. Τα games είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή Netflix.

Άλλωστε, νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, προσέλαβε το στέλεχος της βιομηχανίας του video gaming, Mike Verdu, από το Facebook, όπου ήταν αντιπρόεδρος περιεχομένου επαυξημένης πραγματικότητας και εικονικής πραγματικότητας.

«Ίσως κάποια μέρα να δούμε ένα παιχνίδι που θα δημιουργήσει μια ταινία ή μια σειρά», δήλωσε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι ο Greg Peters, επικεφαλής λειτουργιών και διευθυντής προϊόντων του Netflix.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr