NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Σιγκαπούρη βάζει τέλος στην δωρεάν νοσηλεία των ανεμβολίαστων

Η Σιγκαπούρη βάζει τέλος στην δωρεάν νοσηλεία των ανεμβολίαστων
09_11_2021 | 15:20 09_11_2021 | 15:23
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Δημόσια Διοίκηση, Υγεία

Η Σιγκαπούρη δεν θα πληρώνει πλέοντα τα ιατρικά έξοδα για άτομα που «δεν εμβολιάστηκαν από επιλογή», ​​όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας, καθώς αντιμετωπίζει μια αύξηση των κρουσμάτων.

Η κυβέρνηση καλύπτει επί του παρόντος το πλήρες ιατρικό κόστος για όλους, για τους μόνιμους κατοίκους και τους κατόχους βίζας μακράς διαρκείας, εκτός εάν βγουν θετικοί λίγο μετά την επιστροφή τους στην πατρίδα τους από το εξωτερικό.

Ωστόσο, από τις 8 Δεκεμβρίου, η κυβέρνηση είπε ότι «θα αρχίσει να χρεώνει ασθενείς με Covid-19 που δεν έχουν εμβολιαστεί από επιλογή».

Ανέφερε ότι τα μη εμβολιασμένα άτομα «αποτελούν μια σημαντική πλειονότητα όσων χρειάζονται εντατική ενδονοσοκομειακή περίθαλψη και συμβάλλουν δυσανάλογα στην επιβάρυνση των πόρων υγειονομικής περίθαλψης».

Τα ιατρικά κόστη που σχετίζονται με τον Covid θα εξακολουθούν να καλύπτονται για άτομα που δεν είναι επιλέξιμα για εμβόλιο. Η κυβέρνηση θα πληρώσει επίσης το λογαριασμό για άτομα που έχουν εμβολιαστεί μερικώς έως τις 31 Δεκεμβρίου, δίνοντάς τους χρόνο να λάβουν μια δεύτερη δόση.

Η Σιγκαπούρη έχει από τα υψηλότερα ποσοστά κάλυψης στον κόσμο, με το 85% του επιλέξιμου πληθυσμού να είναι πλήρως εμβολιασμένο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr