NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Microsoft και Meta ενώνουν τις δυνάμεις τους: Ενοποίηση Workplace και Teams

Microsoft και Meta ενώνουν τις δυνάμεις τους: Ενοποίηση Workplace και Teams

​Η Meta, η εταιρεία που ήταν προηγουμένως γνωστή ως Facebook, ανακοίνωσε πως προχωρά σε συνεργασία με τη Microsoft, επιτρέποντας την ενσωμάτωση του Workplace της με το Teams.

Η ενοποίηση, όπως αναφέρεται, θα παρέχει στους πελάτες πρόσβαση στο περιεχόμενο του Workplace εντός της εφαρμογής Teams. Ομοίως, οι χρήστες θα μπορούν να δουν τις βιντεοσυσκέψεις Teams στην εφαρμογή Workplace.

Η συνεργασία μεταξύ της Meta και της Microsoft φέρνει κοντά δύο ανταγωνιστές από την αγορά του λογισμικού εταιρικής επικοινωνίας.

Αυτή η ενσωμάτωση είχε ζητηθεί από πελάτες, όπως η Vodafone και η Accenture, δήλωσε στο CNBC ο επικεφαλής του Workplace της Meta, Ujjwal Singh.

«Ο τρόπος με τον οποίο οι πελάτες μας καταλήγουν να το χρησιμοποιούν είναι ότι χρησιμοποιούν τα συμπληρωματικά χαρακτηριστικά, όχι τα ανταγωνιστικά», σημείωσε ο Singh.

Το Workplace ανακοίνωσε τον Μάιο ότι έφτασε τα 7 εκατομμύρια επί πληρωμή συνδρομητές. Η Microsoft ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι το Teams έχει πλέον 250 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr