NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Apple λέει «φτιάξε το μόνος σου» και πουλάει ανταλλακτικά για iPhone

Η Apple λέει «φτιάξε το μόνος σου» και πουλάει ανταλλακτικά για iPhone

​Η Apple ανακοίνωσε ένα νέο self-service πρόγραμμα επισκευής συσκευών, που θα επιτρέπει στους πελάτες της να αγοράζουν εξαρτήματα για να επισκευάσουν τα iPhone ή Mac.

Το πρόγραμμα θα επιτρέψει αρχικά στους κατόχους iPhone να αντικαταστήσουν την οθόνη, την μπαταρία ή την κάμερά τους, με περισσότερα ανταλλακτικά να έρχονται αργότερα.

Η κίνηση φαίνεται να είναι μια μεγάλη νίκη για τους υποστηρικτές του «δικαιώματος στην επισκευή». Η εταιρεία έχει ασκήσει πιέσεις, εδώ και χρόνια, ενάντια στο να επιτρέπεται στους πελάτες της να επιδιορθώνουν τα προϊόντα, αναφέροντας ανησυχίες σχετικά με ζητήματα ασφάλειας ή απόδοσης.

Διαθέτει, επίσης, μια συνδρομητική υπηρεσία AppleCare+ για τα προϊόντα της, που προσφέρει επισκευές στους καταναλωτές με χαμηλότερο κόστος από τους μη συνδρομητές.

Η νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για το iPhone 12 και το iPhone 13 στις ΗΠΑ. Αργότερα, η Apple θα πουλάει ανταλλακτικά, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να επιδιορθώσουν τους Mac τους που λειτουργούν με το chipset Apple M1.

Οι πελάτες της μπορούν να αγοράσουν ανταλλακτικά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος επισκευής της και οι παραγγελίες θα περιλαμβάνουν ένα εγχειρίδιο επισκευής. Οι χρήστες που επιστρέφουν τα χρησιμοποιημένα εξαρτήματά τους αργότερα για ανακύκλωση μπορούν να λάβουν πίστωση για την αγορά τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr