NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Netflix επενδύει στην εξαγορά μεγάλου στούντιο οπτικών εφέ

Το Netflix επενδύει στην εξαγορά μεγάλου στούντιο οπτικών εφέ

​Η Netflix προχωρά στην εξαγορά του στούντιο οπτικών εφέ Scanline VFX που εδρεύει στο Μόναχο, για ένα άγνωστο ποσό.

Η εταιρεία αναμένει ότι η συμφωνία θα κλείσει στο πρώτο τρίμηνο του 2022, υπό την επιφύλαξη ρυθμιστικών εγκρίσεων και άλλων όρων.

Η Scanline έχει εργαστεί σε πολλές παραγωγές της Netflix, συμπεριλαμβανομένων των "Stranger Things" και "Cowboy Bebop". Το στούντιο έχει επίσης συνεισφέρει με ειδικά εφέ για πολλούς τίτλους των Marvel και DC.

Η Scanline ιδρύθηκε το 1989 και διαθέτει γραφεία στο Βανκούβερ, το Μόντρεαλ, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Μόναχο, τη Στουτγάρδη και τη Σεούλ.

Για την Netflix, η Scanline έχει δουλέψει στα "Stranger Things 4", "Blood Red Sky", "Slumberland", "The Grey Man", "The Adam Project" και "Don't Look Up". Εκτός Netflix, το στούντιο έχει παράσχει ειδικά εφέ για τα «Game of Thrones», «Black Widow», «Black Panther», «Captain Marvel», «Iron Man 3», «Captain America: The Winter Soldier», «Zack Snyder's Justice League», «Joker» και πολλά άλλα.

Όσον αφορά σε επερχόμενα έργα, η Scanline εργάζεται στα «The Batman», «The Flash», «Aquaman and the Lost Kingdom», «Black Adam» και «Moonfall». Η Netflix λέει ότι στο εξής, η Scanline θα συνεχίσει να λειτουργεί ως αυτόνομη επιχείρηση και να συνεργάζεται με τους τρέχοντες πελάτες της.

Η αντιπρόεδρος εργασιών στούντιο της Netflix, Amy Reinhard, λέει ότι η Scanline είναι γνωστή για τα πολύπλοκα, φωτορεαλιστικά εφέ και την τεχνογνωσία της.

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου, η Reinhard ανέφερε ότι το Netflix σχεδιάζει να επενδύσει στις δραστηριότητες, τις υποδομές και το εργατικό δυναμικό της Scanline και «να συνεχίσει να υποστηρίζει το έργο που κάνει το Scanline Eyeline Studios στην εικονική παραγωγή για να ξεπεράσει τα όρια του ορατά εφικτού».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr