NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Samsung: Επενδύει 17 δισ. για νέο εργοστάσιο παραγωγής chipset

Samsung: Επενδύει 17 δισ. για νέο εργοστάσιο παραγωγής chipset

Η Samsung προχωρά στη δημιουργία ενός προηγμένου εργοστασίου κατασκευής chipset στο Τέξας, το οποίο εκτιμάται ότι θα κοστίσει περίπου 17 δισεκατομμύρια δολάρια και θα μπορούσε να δημιουργήσει 1.800 θέσεις εργασίας.

Το νέο εργοστάσιο θα βρίσκεται στην πόλη Taylor, περίπου 30 μίλια μακριά από το Ώστιν, όπου η Samsung διαθέτει ήδη εγκαταστάσεις. Η νέα τοποθεσία είναι περίπου 1.200 στρέμματα σε μέγεθος, καθιστώντας το μεγαλύτερο από το εργοστάσιο της Samsung στο Austin.

Ο Kinam Kim, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Samsung Electronics Device Solutions Division, αναφέρει σε δήλωση ότι «με μεγαλύτερη παραγωγική ικανότητα, θα είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις ανάγκες των πελατών μας και να συμβάλουμε στη σταθερότητα της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού ημιαγωγών».

Και συνέχισε: «Εκτός από τους συνεργάτες μας στο Τέξας, είμαστε ευγνώμονες στην κυβέρνηση Biden για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που υποστηρίζει εταιρείες όπως η Samsung, καθώς εργαζόμαστε για την επέκταση της κατασκευής ημιαγωγών αιχμής στις ΗΠΑ. Ευχαριστούμε επίσης την κυβέρνηση και το Κογκρέσο για τη δικομματική υποστήριξη στην ταχεία θέσπιση ομοσπονδιακών κινήτρων για την εγχώρια παραγωγή chipset και την καινοτομία».

Η Samsung σχεδιάζει να ανοίξει την τοποθεσία το επόμενο έτος και να αρχίσει να παράγει chipset το 2024. Η εταιρεία αναμένεται να αρχίσει να χρησιμοποιεί το νέο εργοστάσιο για την παραγωγή επεξεργαστών, για δικές της χρήσεις και για προϊόντα άλλων εταιρειών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr