NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η CPI στηρίζει το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ

Η CPI στηρίζει το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ

H CPI, στηρίζει το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ που αξιοποιεί κάθε προσφορά για την κάλυψη αναγκών κοινωφελών φορέων.

Με την επιστροφή των εργαζόμενων στο γραφείο του ΔΕΣΜΟΥ μετά από ένα διάστημα τηλεργασίας ήταν απαραίτητη η επαναξιολόγηση και αντικατάσταση του τεχνολογικού εξοπλισμού που χρησιμοποιούν. Η CPI με χαρά ανταποκρίθηκε άμεσα, προγραμματίζοντας τον έλεγχο των υπολογιστών από εξειδικευμένους τεχνικούς, καταγράφοντας τις ανάγκες των χρηστών και του οργανισμού σε εξοπλισμό και λογισμικό (site survey). Η CPI κάλυψε πλήρως το συνολικό κόστος παροχής υπηρεσίας και απαιτούμενων υλικών για να βοηθήσει ώστε το κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο του ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικό.

Η κ. Emily Kern, Γενική Διευθύντρια αναφέρει: «Η αυθόρμητη επικοινωνία της CPI με το ΔΕΣΜΟ ήταν μια ευτυχής συγκυρία. Η ανάγκη μας για τεχνική υποστήριξη και βελτίωση του τεχνολογικού εξοπλισμού μας επιτακτική. Η προσφορά της CPI τόσο για τον δωρεάν έλεγχο του υφιστάμενου εξοπλισμού, αλλά και τις παροχές αναβάθμισής του, μετά από σχεδόν ένα χρόνο εργασίας εξ αποστάσεως, ήταν ένα πραγματικό δώρο. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.”

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr