NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Online forum για το Header Bidding από το Project Agora στις 30 Νοεμβρίου

Online forum για το Header Bidding από το Project Agora στις 30 Νοεμβρίου
25_11_2021 | 16:34
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Project Agora διοργανώνει στις 30 Νοεμβρίου το online thought leadership forum για ψηφιακούς εκδότες “Where is Header Bidding Heading?”.

Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος της εκδήλωσης στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθεί το Header Bidding, η advanced programmatic τεχνική, που εξασφαλίζει αύξηση του εσόδου στα sites, αλλά ενδέχεται να δημιουργεί σύγχυση στους publishers.

Μέσα σε λίγο παραπάνω από μία ώρα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν όλα τα βασικά για το Header Bidding, καθώς και να ακούσουν πρακτικά insights, trends και προβλέψεις για την εξέλιξή του.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν δύο διεθνείς ομιλητές με μεγάλη εμπειρία στο θέμα: ο Sebastien Noel, Deputy Director Programmatic Activities, Ad Tech & Monetization της Le Monde και ο Andrew Hayward-Wright, Programmatic Advisor του IAB Europe. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Κωνσταντίνος Καμάρας, Project Lead/Best Practices in Digital Publishing στο Online Publishers Association (OPA) Europe, ενώ μαζί του θα βρεθεί και η Μαριλένα Μανάτου, Customer Success Director του Project Agora.

“Το Header Bidding είναι ένας από τους τομείς που πιστεύουμε πολύ και επενδύουμε σε αυτόν στο Project Agora, έχοντας δει από πρώτο χέρι πόσο σημαντικά έχει ωφελήσει τους πελάτες μας η σωστή εφαρμογή του”, εξηγεί η Μαριλένα Μανάτου. “Η εκδήλωση αυτή σκοπό έχει να βοηθήσει τους publishers να κατανοήσουν καλύτερα την τεχνική και την αξία που μπορεί να δημιουργήσει -καθώς και να λύσουν βασικές απορίες που μπορεί να έχουν”.

Όπως και οι προηγούμενες πρόσφατες εκδηλώσεις της εταιρίας, έτσι και αυτή θα πραγματοποιηθεί online, δίνοντας την ευκαιρία στους συνεργάτες του Project Agora, αλλά και άλλους ενδιαφερόμενους εκδότες, να παρακολουθήσουν από οποιαδήποτε χώρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου, 16:00 με 17:15.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr