NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες
ανάγνωση

Ericsson: Τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας έχουν αυξηθεί 300 φορές από το 2011

Ericsson: Τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας έχουν αυξηθεί 300 φορές από το 2011

​Η Ericsson διαπίστωσε ότι η κίνηση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας έχει αυξηθεί 300 φορές από το 2011, με 5,5 δισεκατομμύρια νέες τηλεφωνικές συνδέσεις στο διαδίκτυο παγκοσμίως.

Η εταιρεία είπε ότι τα δίκτυα 4G LTE ήταν ζωτικής σημασίας για την επίτευξη αυτών των στατιστικών. Σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια, η υιοθέτηση του 5G έχει προκαλέσει επίσης άνθηση της κίνησης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο κύκλος ζωής της τεχνολογίας για συσκευές 5G είναι ταχύτερος από ό,τι στην περίπτωση του 4G. Ήδη, το 23% των συσκευών σε όλο τον κόσμο υποστηρίζει 5G ενώ μόλις το 8% των συσκευών είχαν δυνατότητα 4G στο αντίστοιχο σημείο του κύκλου ζωής του.

Με τις πιο γρήγορες ταχύτητες, οι άνθρωποι έχουν επίσης δημιουργήσει περισσότερη κίνηση δεδομένων. Για παράδειγμα, στο τρίτο τρίμηνο, η κίνηση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας αυξήθηκε κατά 42% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.

Οι προβλέψεις της Ericsson υποδηλώνουν ότι, το 2027, το 5G θα είναι πιο διαδεδομένο από το 4G, καθώς θα χρησιμοποιείται περίπου στο 50% των συνδρομών κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr