NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Adaptit – Fortinet: Νέα συνεργασία στον χώρο της κυβερνοασφάλειας

Adaptit – Fortinet: Νέα συνεργασία στον χώρο της κυβερνοασφάλειας

Σε σύμφωνο συνεργασίας με την FORTINET προχώρησε ο Όμιλος ADAPTIT, ακολουθώντας πιστά τη στρατηγική του για διεύρυνση των συνεργασιών του στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, με στόχο να προσφέρει στους πελάτες του, ακόμα περισσότερες, συμφέρουσες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις κυβερνοασφάλειας.

Η Fortinet ιδρύθηκε το 2000 και είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της κυβερνοασφάλειας. Στους πελάτες της περιλαμβάνονται οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις, πάροχοι υπηρεσιών και κυβερνητικοί οργανισμοί σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Fortinet παρέχει στους πελάτες της έξυπνη και απρόσκοπτη προστασία όσον αφορά την αντιμετώπιση μίας διευρυνόμενης γκάμας κυβερνοαπειλών, ενώ κατέχει την πρώτη θέση στις περισσότερες συσκευές ασφαλείας που έχουν αποσταλεί παγκοσμίως. Περισσότεροι από 500.000 πελάτες εμπιστεύονται την Fortinet για την προστασία των επιχειρήσεών τους.

«Με την νέα συνεργασία ο όμιλος ADAPTIT, ως System Integrator, ενισχύει το portfolio του και διαθέτει στην Ελληνική αγορά μία ακόμη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων και προσαρμοσμένων λύσεων κυβερνοασφάλειας, καλύπτοντας ολιστικά τις ανάγκες και προσφέροντας το ίδιο υψηλά επίπεδα προστασίας, τόσο σε μεγάλους οργανισμούς, όσο και σε μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, για ολοκληρωμένη υποστήριξη και θωράκιση των υποδομών και των δεδομένων τους, διασφαλίζοντας έτσι την επιχειρησιακή τους συνέχεια» δήλωσε ο Βασίλης Καραβασίλης, Commercial Director του Ομίλου ADAPTIT.

«Η συνεργασία μας με την ADAPTIT ενισχύει περαιτέρω το δίκτυο συνεργατών μας στην Ελλάδα όντας ένας εκ των κορυφαίων Systems Integrators με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην υλοποίηση μεγάλων έργων. Μέσω της ADAPTIT αναμένουμε να διευρύνουμε την παρουσία μας σε σημαντικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας και θεωρούμε πως θα είναι μία συνεργασία με αμοιβαία οφέλη» δήλωσε ο Λεωνίδας Τουγιαννίδης, Country Manager της Fortinet για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η συνεργασία των δύο εταιριών αφορά την αξιοποίηση από την πλευρά της ADAPTIT των ακόλουθων λύσεων κυβερνοασφάλειας της FORTINET: Next-Generation Firewall, Web Application Firewall (WAF), Application Programming Interface (API) Security, Secure Access Service Edge (SASE), Network Access Control (NAC) και Endpoint Detection and Response (EDR).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr